Bij Idéfix werd een beeld zichtbaar met vijf landen en vijf vliegtuigjes ertussen. Ik woonde en werkte in al die landen, haalde overal mooie interieurspullen vandaan en verkocht die weer aan verschillende hotels en winkels. Ik woonde ook in al die landen en zag mezelf als ‘working nomad’.

Ik zag mezelf als ‘working nomad’
WT1.jpg
 
Volgens mij heeft mijn moeder die naam bedacht, tijdens een spelletje in de auto op vakantie

Inmiddels heb ik naast mijn baan een sieradenmerk opgezet: Wild Things. Volgens mij heeft mijn moeder die naam bedacht, tijdens een spelletje in de auto op vakantie. Mijn sieraden komen nu uit één land: Indonesië. Mijn vader komt daar vandaan, waardoor ik er al langere tijd kom.

 
Leanne2.jpg
 

Toen ik er dit jaar was regende het veel en kwam ik op de gedachte om een eigen sieradenmerk op te zetten; gewoon kijken wat er gebeurt. Ik maakte een collectie en heb bij thuiskomst een thuis-sale gehouden voor vrienden. Zij waren enthousiast, dat was voor mij een klein bewijs dat het iets was. Daarna ben ik langs een aantal winkels gegaan en zij kochten mijn sieraden. Dat was een iets groter bewijs. Intussen begon ik ook met mijn baan bij Aimforthemoon, dus ben ik mijn merk rustig gaan opzetten in mijn vrije tijd. Mijn sieraden liggen nu in tien winkels.

Dat was voor mij een klein bewijs dat het iets was
Wildthings.jpg

Het opzetten van Wild Things is voelde niet als iets moeilijks. Het uitbreiden van mijn merk zou een stap verder zijn.  Nu doe ik het naast mijn werk en vraag ik me nog steeds af: ga ik dit écht doen? 

 
Leanne.jpg

Leanne nam deel aan de Verbeeldingsavond, onderdeel van het 90 Dagen Programma

Contact:
wildthings-collectables.com

Idéfix