Camilla

Het lag altijd ergens op mij te wachten als een soort conclusie, als iets dat ik uiteindelijk zou doen. Ik voelde een diepe behoefte om mensen mee te nemen in een nieuwe ervaring. Om werk te maken waarbij al je zintuigen worden uitgenodigd.

Read More
Idéfix

Jorinde

De kaarten draaiden om. In plaats van dat ik anderen motiveerde hun droom na te jagen, zat ik op de stoel en werd voor het blok gezet. Ik durfde niet mijn werk te laten zien en online te zetten en ik stortte zelfs in tranen uit bij de gedachte.

Read More
Idéfix

Mandy

Over hoe mijn kledingkast overvol babykleertjes uitgroeide tot een bedrijf dat moeders over de hele wereld op unieke wijze met elkaar verbindt.

Read More
Idéfix

Mundo

Mijn lijf is wakkerder, heeft meer zin, beweegt sterker. Alsof ik uit een wachtruimte ben gekropen waar te weinig lucht was.

Read More
Idéfix

Fleur

Stap voor stap groeit mijn idee over het belang van creativiteit over commercialiteit uit tot iets groters én iets van mij.

Read More
Idéfix

Essa

Dat je elke keer een stapje neemt, dat naar buiten brengt en dan weer naar binnen gaat om te beraden: wat is de volgende stap? En dan ga je weer.

Read More
Idéfix

Peter

Met mijn eigen ontwerpbureau als groter plaatje ging ik aan de slag met kleine stappen.

Read More
Idéfix

Kim

I think its fantastic to see how every experience teaches us something different and everyone learns to deal with things differently along their journey.

Read More
Idéfix

Linda

Bij Idéfix heb ik ‘ja’ gezegd tegen mijn idee. Door het letterlijk uit te spreken, werd mijn idee de wereld ingeslingerd.

Read More
Idéfix

Tom

Ik wil een oermannen-weekend organiseren waarin ruimte is voor mannen om hun kern terug te kunnen vinden.

Read More
Idéfix

Jindra

De grootste pijn als je niet in beweging bent met je idee is het gevoel dat je op de verkeerde plek zit en er allerlei ruis tussen laat komen.

Read More
Idéfix

Leanne

Ik maakte een collectie en heb bij thuiskomst een thuis-sale gehouden voor vrienden. Zij waren enthousiast, dat was voor mij een klein bewijs dat het iets was.

Read More
Idéfix

Jona

Bij eerdere workshops ging het vaak over hoe je iets kunt worden dat al bestaat, of dat een ander bedacht heeft. Zelfs op de kunst-academie, waar het gaat over je eigen ideeën.

Read More
Idéfix

Anna

De ‘plek waar ideeën wakker worden’ liep ik binnen zonder idee. Ik dacht: ‘ik heb helemaal geen ideeën!

Read More
Idéfix