Lian

Wat als ik nu eens een tijdje helemaal geen idee heb. En een paar maanden op (innerlijke) reis ga, met mijn camper door Europa trekken en dan gewoon zien wat er op mijn pad komt. Mezelf openstellen en kijken wat ik kan creëren zonder het van tevoren te sturen.

Read More
Idéfix

Anna

Een avonturier, een wetenschapper, een ontwerper en een moeder. Ik hoef niet te kiezen. Ik ben het allemaal.

Read More
Idéfix

Mirjam

Ik hoef nu geen keuzes te maken voor de rest van mijn leven. Dit is wat ik nu wil doen voor zolang het mij energie geeft. Net zoveel energie als ik krijg van dansen en lezen, van knuffelen en liefhebben en van nieuwe woorden verzinnen. Van door de wei rennen, in de zon zitten en mensen in de ogen kijken en elkaar zien. Dat gevoel van deinen is wat ik wil. Dan klopt het voor mij.

Read More
Idéfix

Julia

Het geeft me zoveel ruimte om te luisteren naar wat me roept en daaraan gehoor te geven. Ik vind vrijheid door mijn hart te volgen. En om te ontdekken en naar buiten te brengen wat er nog meer is wat ik nog niet heb laten zien van mezelf.

Read More
Idéfix

Charlotte

Die blauwe schaduw heb ik, waarschijnlijk houd ik die voor de rest van mijn leven. Maar het hoeft niet zo te zijn dat ik daardoor mijn leven laat bepalen.

Read More
Idéfix

Lisa

Dat waarvan ik dacht dat het me in de weg zat bleek mijn grootste talent te zijn. Ik heb gewoon een extra level. En hiermee kan ik ook anderen helpen.

Read More
Idéfix

Camilla

Het lag altijd ergens op mij te wachten als een soort conclusie, als iets dat ik uiteindelijk zou doen. Om werk te maken waarbij al je zintuigen worden uitgenodigd.

Read More
Idéfix

Jorinde

De kaarten draaiden om. In plaats van dat ik anderen motiveerde hun droom na te jagen, zat ik op de stoel en werd voor het blok gezet. Ik durfde niet mijn werk te laten zien en online te zetten en ik stortte zelfs in tranen uit bij de gedachte.

Read More
Idéfix

Mandy

Over hoe mijn kledingkast overvol babykleertjes uitgroeide tot een bedrijf dat moeders over de hele wereld op unieke wijze met elkaar verbindt.

Read More
Idéfix

Mundo

Mijn lijf is wakkerder, heeft meer zin, beweegt sterker. Alsof ik uit een wachtruimte ben gekropen waar te weinig lucht was.

Read More
Idéfix

Fleur

Stap voor stap groeit mijn idee over het belang van creativiteit over commercialiteit uit tot iets groters én iets van mij.

Read More
Idéfix

Essa

Dat je elke keer een stapje neemt, dat naar buiten brengt en dan weer naar binnen gaat om te beraden: wat is de volgende stap? En dan ga je weer.

Read More
Idéfix

Peter

Met mijn eigen ontwerpbureau als groter plaatje ging ik aan de slag met kleine stappen.

Read More
Idéfix

Kim

I think its fantastic to see how every experience teaches us something different and everyone learns to deal with things differently along their journey.

Read More
Idéfix

Linda

Bij Idéfix heb ik ‘ja’ gezegd tegen mijn idee. Door het letterlijk uit te spreken, werd mijn idee de wereld ingeslingerd.

Read More
Idéfix

Tom

Ik wil een oermannen-weekend organiseren waarin ruimte is voor mannen om hun kern terug te kunnen vinden.

Read More
Idéfix

Jindra

De grootste pijn als je niet in beweging bent met je idee is het gevoel dat je op de verkeerde plek zit en er allerlei ruis tussen laat komen.

Read More
Idéfix

Leanne

Ik maakte een collectie en heb bij thuiskomst een thuis-sale gehouden voor vrienden. Zij waren enthousiast, dat was voor mij een klein bewijs dat het iets was.

Read More
Idéfix