Ik ben altijd op zoek (geweest) naar internationaal avontuur. Ik ben op mijn blijst als ik elke dag iets nieuws mee mag maken: een nieuwe omgeving, bijzondere mensen, toffe activiteiten of het behalen van een doel. 

Achteraf gezien heb ik mijn studie International Business met afstudeerrichting Strategisch Marketing gekozen om uiteindelijk een baan te kunnen doen die al deze elementen in zich heeft, niet omdat ik nou perse thought leader binnen het vak economie wilde zijn.

portretten-20.jpg
 'Concrete Nature' -  Puck van Doorn  |  Atelier Puck

'Concrete Nature' -  Puck van Doorn  |  Atelier Puck

De drive om écht iets toe te voegen en om écht zelf on top of the world te staan

Mijn studie en carrière hebben beide aan geholpen om aan mijn honger naar avontuur, kennis en ervaring te voldoen. Van wonen in het buitenland tot standaard op wekelijkse basis in het vliegtuig zitten. Van handson marketing projecten aanpakken tot op hoge lijnen opzetten van business en marketing strategische plannen. Van grote corporates tot kleine start-up.

Toch bleef er iets knagen. De wil om écht zelfstandig te kunnen werken en richting te bepalen. De drive om écht iets toe te voegen. Om écht zelf on top of the world te staan. Zonder daarbij afhankelijk te zijn van een baas of organisatie.

Ik heb vele vakvrouwen gezien die absoluut fanaat en goed zijn in wat ze doen, maar niet altijd weten hoe ze dit nou over de bühne moeten brengen
 'Make Your Own Music' - Puck van Doorn  |  Atelier Puck

'Make Your Own Music' - Puck van Doorn  |  Atelier Puck

Daarnaast zit er een idealistische inborst in mij. Ik heb het geluk gehad opgevoed te zijn door ouders die mijn onafhankelijkheid mijn grootste goed vonden: Mede hierdoor kan ik voor mijn gevoel de wereld aan. En dit gun ik iedereen. 

In mijn verschillende banen heb ik vele vakvrouwen gezien die absoluut fanaat en goed zijn in wat ze doen, maar niet altijd weten hoe ze dit nou over de bühne moeten brengen bij een directeur. Deze vrouwen zou ik graag verder helpen, omdat ik ervan overtuigd ben dat de wereld en vele bedrijven er anders uitzien als er een betere balans is tussen mannen en vrouwen in leiderschapsposities. Omdat ik geloof dat female leadership hét onderwerp en dé uitdaging is in de huidige maatschappij.

 

 'Through The Ceiling' - Puck van Doorn  |  Atelier Puck

'Through The Ceiling' - Puck van Doorn  |  Atelier Puck

portretten-64.jpg

Maar met vrouwen alleen redden we het niet. We hebben juist mannen nodig om echt verder te komen. Maar daarvoor is het wel nodig om te weten hoe je (jezelf) het beste kan presenteren vakinhoudelijk, maar ook als persoon. Vandaar dat ik Present with Power begonnen ben. Voor iedereen die aan haar presentatie skills wil werken, voor een directiepresentatie, een salesgesprek, een pitch, een sollicitatie gesprek etc.

Er is werk aan de winkel: Present with Power!

 
portretten-1_vk.jpg

Ik ben & breng
energie, avontuur, een analytische blik

Wat ik nu het liefste doe
coachen en trainen op presentatie skills. En in een vliegtuig zitten

Idéfix is voor mij
een rustpunt om te reflecteren maar ook keihard te werken aan mijn idee. Daarnaast een plek om nieuwe mensen te ontmoeten en leren kennen

Mijn ontwakende idee
de go-to person worden voor presentatie coaching en female leadership

Contactgegevens
Instagram
Puck@metpuck.com
06-29078369

Idéfix