Jeroen

Wat maakt dat we in het diepe, met al haar onzekerheden en kwetsbaarheden springen? Maar ook: wat maakt dat we het laten, dat we wegkijken en idealisten bestempelen als naïef?

Read More

Eva

Door oprecht en met veel aandacht te onderzoeken wat zowel mijn diepste verlangens als grootste angsten waren, vond ik ruimte om te gaan regeren.

Read More
Stephanie Limpens

Mundo

Ik zie velen van ons worstelen omdat de wereld vooral goed lijkt te keuren wat volledig tegen onze natuurlijke stroom indruist. In deze worsteling is geld één van de grootste manipulators. Tot we zien wie manipuleert.

Read More
Stephanie Limpens

Lotte

Er zijn moeilijkheden en inzichten (tussenstations) nodig om telkens weer op eigen benen te staan en het pad te lopen zonder te weten waar je precies gaat eindigen.  

Read More
Stephanie Limpens

Lisette

In de beweging kan er uitdrukking worden gegeven aan dingen die sluimeren in je onbewuste – dat kunnen pijnlijke herinneringen zijn, of vreugdevolle verlangens, en vaak zijn het beide.

Read More
Stephanie Limpens

Puck

Ik geloof dat female leadership hét onderwerp en dé uitdaging is in de huidige maatschappij. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld en vele bedrijven er anders uitzien als er een betere balans is tussen mannen en vrouwen in leiderschapsposities.

Read More
Stephanie Limpens

Roos

Het niet vastzitten in automatische piloten geeft me vrijheid, creativiteit, speelsheid. Vanuit deze positie heb ik een verse blik op dingen die voor anderen vaak een gegeven zijn, zoals tijd, geld, lichaam.

Read More
Stephanie Limpens

Miek

Vaak kom ik zinderend dit soort sessies uit, omdat het zoveel raakt dat voor mij de waarde van het leven aangeeft. Helderheid creëren voor jezelf, door oprecht met elkaar in contact te staan.

Read More
Stephanie Limpens

Obbe

Ze lijken tegenovergesteld aan elkaar. De wereld van de geneeskunde, waarin niets aan het toeval wordt overgelaten, en de wereld van de kunst, die voor mij om het ontstaan van toeval draait

Read More
Stephanie Limpens