Claire

Op die manier, in alle echtheid, geraakt durven worden. Het leven in alle vrijheid door me heen laten kolken. Dat is voor mij de Zin van het leven.

Read More
Idéfix

Anne | founder

Bang om te vallen en toch gaan. Er is een kick in vallen. Vallen is niets negatiefs; het is een essentieel onderdeel van het proces.

Read More
Idéfix

Eelko

In een harde wereld is iets zachts nodig om tot een innovatieve beslissing te komen.

Read More
Idéfix

Eva

Door oprecht en met veel aandacht te onderzoeken wat zowel mijn diepste verlangens als grootste angsten waren, vond ik ruimte om te gaan regeren.

Read More
Idéfix

Imca

Onderweg kom je kleurrijke andere weggebruikers tegen. Je herkent elkaar, je deelt, lacht, huilt en voelt verbinding met elkaar. Je leert van elkaar. Maar dan vervolg je weer je eigen pad in je eigen tempo. 

Read More
verhalenIdéfixteam

Lotte

Er zijn moeilijkheden en inzichten (tussenstations) nodig om telkens weer op eigen benen te staan en het pad te lopen zonder te weten waar je precies gaat eindigen.  

Read More
Idéfix

Iris

Voor mij is dit idee werkelijk goud waard, want hoe ver ik ook kijk; het zal me nooit gaan vervelen.

Read More
Idéfix

Jeroen

Wat maakt dat we in het diepe, met al haar onzekerheden en kwetsbaarheden springen? Maar ook: wat maakt dat we het laten, dat we wegkijken en idealisten bestempelen als naïef?

Read More
verhalenIdéfixteam

Roos

Het niet vastzitten in automatische piloten geeft me vrijheid, creativiteit, speelsheid. Vanuit deze positie heb ik een verse blik op dingen die voor anderen vaak een gegeven zijn, zoals tijd, geld, lichaam.

Read More
Idéfix

Miek

Vaak kom ik zinderend dit soort sessies uit, omdat het zoveel raakt dat voor mij de waarde van het leven aangeeft. Helderheid creëren voor jezelf, door oprecht met elkaar in contact te staan.

Read More
Idéfix