< terug naar Fixers

Sandy Duijsens

Wat ik nu doe:
Ik ben werkzaam als freelance business organizer voor midden- en kleinbedrijf en als stylist van bedrijfsinterieurs. Met jarenlange ervaring als projectleider help ik sinds 2012 kleine ondernemers uit de brand. Tevens werk ik succesvol als stylist, waarbij ik veelal het interieur van kantoren aanpak.

Concreet betekent dit, dat kijk op de werkvloer naar het reilen en zeilen van de processen en advies geef in hoe het beter kan. Dit kan in de vorm van consultancy, actief herstructureren (interventie, coördinatie van verbeterprojecten, hands on uitvoeren) en training. Ik vergroot hiermee het werkgeluk van mijn opdrachtgevers en hun werknemers en sluit ermee aan op het hoger doel (visie en missie) van de organisatie.

Met mijn achtergrond als stylist kan men mij ook inzetten om de logica, sfeer en uitstraling van een werkvloer kritisch te bekijken. Ik ben in staat om de ruimte(s) zodanig in te richten, dat er fijn en efficiënt gewerkt kan worden en dat men zich er prettig voelt. Een mooie comfortabele werkplek is belangrijk, je zit er bijna de hele dag!

Het zelfstandig ondernemerschap geeft mij de vrijheidom de twee zaken die ik zo graag doe te combineren. Het tot stand brengen van een interieur is voor mijgelijk aan het (bege-)leiden van een verbeterproject, alleen het resultaat is net even wat anders. Míjn werkgeluk haal ik uit de afwisseling van beide. 

Wat ik voor me zien en wil doen (in x jaar):
Mijn droom is dat ik met bovenstaande werkzaamheden mijn leven kan bekostigen.

Een combinatie van verbetertrainingen, verbeterprojecten en interieurklussen. Drie componenten dus, die elkaar afwisselen.

Ik hoop over een jaar voldoende geld te verdienen met deze trainingen en klussen, zodat ik als zelfstandige kan blijven bestaan.

Hoe ik daar nu stappen in zet:
Ik ben: 
- Mijn portfolio en mijn netwerk aan het uitbreiden. 
- Aan het onderzoeken hoe social media voor mij kan werken.
- Aan het onderzoeken hoe ik betalende klanten kan vinden en hun interesse kan wekken.
- Mijn plan en programma voor de training aan het vormgeven.- Aan het leren om zakelijker te worden.

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
Ik ben op zoek naar een manier om betalende klanten aan te trekken; vooralsnog doe ik erg veel (te veel) gratis.

Als iemand mij kan vertellen, over hoe ik mijn diensten zichtbaar maak, hoe ik mijn bedrijf/website vindbaar maak, hoe ik zorg dat bedrijven de waardevan mijn diensten (h)erkennen en zichzelf en hun personeel zo’n cadeau kunnen geven? Ik ben op zoek naar haakjes, potentiële opdrachtgevers, bedrijven of zzp’ers die hun werkprocessen of werkomgeving graag willen verbeteren.

Wat ik graag geef aan anderen:
Werkgeluk en een mooie comfortabele werkplek <3
Ik denk analytisch, beeldend en in (keten-)processen
Ik denk graag met je mee over hoe je je processen kunt verbeteren en hoe je werkplek beter voor je kan werken

Mijn guilty pleasure / fetish:
Bijna al mijn vrienden zijn foodies. En ik hou van McDonalds. Dat kan tegenwoordig écht niet meer, dus ga ik stiekem... Als ik het verdien of iets te vieren heb. Volgens mezelf… En dan mag ik van mezelf ook een HappyMeal speeltje, want die zijn vaak gewoon écht heel leuk…. Voor mijn kind. Niet voor mezelf… ;)

 
Sandy foto_rond.png
 

In het kort
Sandy waait een frisse en kleurrijke wind door werkplekken. Niet alleen transformeert ze daarmee de look & feel van een plek; ze kijkt vooral ook naar hoe werkprocessen vloeiender en effectiever kunnen. 

Contact
www.sandysavestheday.com
contact@sandysavestheday.com
06-40748581

 
Idéfix