Wat ik nu doe
Ik schrijf toespreken en formele teksten voor burgemeesters en ambtenaren over uiteenlopende onderwerpen en altijd in verbinding met de opdrachtgever. Daarnaast verzorg ik taaltrainingen (NT1 en NT2).

Wat ik voor me zien en wil doen (in x jaar):
In de komende vijf jaar wil ik het schrijven van teksten gaan uitbreiden, een markt vinden om gelegenheidsteksten en liederen te schrijven en steeds meer bezig zijn met mijn gave om creatief met taal om te gaan.

Hoe ik daar nu stappen in zet:
Ik heb net een website online, schrijf mijn bedrijf 'Verlichte Vertelkunst' binnenkort in bij de Kamer van Koophandel en ben actief aan het netwerken (waarvan mijn inschrijving bij de Fixers o.a. getuigt).

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
Steun van andere Fixers, de mogelijkheid tot het verbinden met meer opdrachtgevers en af en toe een plek om te kunnen werken in Amsterdam. 

Wat ik graag geef aan anderen:
Mijn inzichten over het gebruik van onze mooie taal en een gevoel van veiligheid en vertrouwdheid bij het houden van een toespraak.

Mijn guilty pleasure / fetish:
Kijken naar oude soaps op televisie.

 
Rene_rond.png
 

In het kort
René schrijft teksten voor niemand minder dan de burgemeesters van diverse steden en heeft een kersvers eigen bedrijf: 'Verlichte Vertelkunst' geheten. 

Contact
06-81462753
info@verlichtevertelkunst.nl
rene.vanpelt@gmail.com
verlichtevertelkunst.nl

 
Idéfix