Wat ik nu doe:
Ik ontwikkel momenteel aan de UvA een cursus Soft Skills voor studenten. Zelf-reflectie, empathisch luisteren, creativiteit, Mindfulness, beweging, én speech training zit er in. Alles wat ik leuk en belangrijk vind. Om studenten te bieden waar het onderwijssysteem dramatisch tekort schiet geeft veel voldoening!

Ik geef Mindful Movement sessies in Amsterdam. Ik ontwikkelde het zelf na jaren als dansdocent te hebben gewerkt. In deze sessie geen danspasjes of spiegels maar je eigen beweging volgen en meditatief in de ruimte zijn.   

Ik coach vanuit mijn huiskamer. Ik bied transpersoonlijke coaching waarbij ik gebruik maak van meditatie, visualisatie, voice-dialogue, lichaamswerk en reiki.  

Buiten in de natuur begeleid ik Team Retreat dagen. Die dagen hebben altijd een gouden randje. Natuur, stilte en beweging zorgen ervoor dat teamleden landen en vertragen. Later in de dag gaan we met zo min mogelijk woorden zo veel mogelijk zeggen in een teamcoach sessie. Sinds kort faciliteer ik één keer per maand een vrouwencirkel bij mij thuis. Samen bewegen, mediteren en delen wat er gedeeld wil worden. Ik geloof dat dit nodig is voor vrouwen om een paar duizend jaar ontkrachting te herstellen. Ik zit helemaal op de nieuwe feministische golf en weet dat dit op een dag mijn eigen speech onderwerp gaat zijn, when the time is right.

Wat ik voor me zien en wil doen (in x jaar):

Van alles wat er nu is meer! Meer coach cliënten, meer studenten, vaker Mindful Movement, meer speech trainingen. Ik zie voor me dat ik naast Team Retreats ook nog retraites ga geven in het buitenland. Vier keer per jaar. En dat ik ook binnen bedrijven trainingen Soft Skills ga geven.  

Hoe ik daar nu stappen in zet:
Shout it out! :-) Website weer netjes, veel kletsen er over. Mijn successen tot nu toe kwamen altijd voort uit verrassende ontmoetingen, geïnspireerde bevlogenheid en onvoorziene kansen. Zo kwam ik ook bij Idéfix terecht! Mijn verwachting is daarom groots ;-)  Ik geloof dat dat mijn weg is. Open, verbindend, in vertrouwen. Nu dat laatste steeds beter lukt wordt het een stuk leuker.

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
Connecties! Ingangen bij organisaties. En ambassadeurs.

Wat ik graag geef aan anderen:
Liefdevolle aandacht, vertrouwen in ieders proces, een filosofische kijk op het leven.

Ruim denken, ruim voelen, ruim bewegen, ruimte!

Mijn guilty pleasure / fetish:

Niet eens guilty want ik HOU ervan maar ik ben redelijk verslaafd aan tarot kaarten trekken & horoscoop lezen & de maanstand & numerologie bestuderen. Ik raak in staat van totale opwinding als ik van twee vrienden de numerologische logica ontdek in hun relatie of wanneer ik een hele week alleen maar Grote Arcana kaarten trek. Ik noem mijn vriend Virgo 4.

Maar ik geloof het dus ook echt. Het magische kind in mij smult ervan.

 
Marjolein_vierkant.png
 

In het kort
Marjolein creëert op alle mogelijke manieren ruimte; ruim denken, ruim voelen en ruim bewegen. Daarnaast is ze verslaafd geraakt aan tarot - en noemt haar vriend Virgo 4.

Contact
marjoleinburgerhout.nl
mindful-movement.nl
info@marjoleinbuergerhout.nl
06-52628255
 

 
Idéfix