Wat ik nu doe:
Ik ben ondernemer en mobiliseer de achterban van organisaties. Sinds een half jaar is dit mijn bedrijf en ik ben er trots op hoe dit bedrijf en ik samen ontwikkelen en uitgroeien. Ik ben ontzettend concreet en tastbaar bezig bij opdrachtgevers. En toch kan ik het niet altijd benoemen.

Wat ik voor me zien en wil doen (in x jaar):

Tegelijkertijd brengt het ondernemen wat ik nu doe, me niet alles. Er sluimert nog iets dat me maar niet loslaat en wat ik wil ontwikkelen.

Hoe ik daar nu stappen in zet:
Door Fixer te worden, wil ik wakker blijven. Nieuwe dingen horen. Verrassingen in de wereld zoeken. Mijn puzzelstukken samen laten vallen.

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
Het verbinden en versterken van mijn intuïtieve kant met mijn rationele aangeleerde kant. Daarvoor heb ik nodig dat anderen me verrassen, dat ik lees en hoor en luister naar wat er buiten mij in de wereld plaatsvindt.

Wat ik graag geef aan anderen:
Wat ik graag doe is anderen verbinden met dingen waarvan ik denk dat ze passen, omdat ik ze iets heb horen zeggen. Dan stuur ik ze een boek of een muziekstuk of een foto van iets waardoor ik aan ze moest denken. Stiekem zijn dat elke dag kadootjes voor mensen die niet jarig zijn.

Mijn guilty pleasure / fetish:

Pantosti’s met camembert eten. Op tafel dansen bij Faith van George Michael. Niet tegelijk.

 
Kiki.jpg
 

In het kort
Kiki legt het liefst rake verbindingen, mobiliseert de achterban van organisaties en smelt bij de gedachte aan een camembert tosti.

Contact
www.kikibakker.nl
kikibakker@gmail.com
06-11043052
 

 
Idéfix