Wat ik nu doe:
Laatste tijd staat mijn draagbaren-project op de voorgrond. Maar het blijkt deel van een groter onderwerp! Een paar weken geleden werd tijdens het 90 Dagen Programma heel helder hoe zeer het onderwerp ‘sterfproces’ me bezighoudt. Het lijkt er op dat ik producten wil maken die mensen aanmoedigen en beter in staat stellen om hun sterfproces en rouwproces in verbinding met zichzelf en elkaar te kunnen doormaken.

Wat ik voor me zien en wil doen (in 5 jaar):
De aankomende vijf jaar zie ik voor me dat ik stabiliteit vind in een vaste baan bij de overheid waardoor ik dit project geleidelijk verder uit kan vouwen. Het is voor mij zo belangrijk om dit te gaan doen! Vrienden om me heen worden zich geleidelijk steeds meer bewust dat hun ouders op een dag dood zullen gaan, hoe mooi en belangrijk is het om uit te nodigen om hier bewust in te gaan staan en mensen aan te roepen om dit in verbinding met elkaar door te maken? 

Hoe ik daar nu stappen in zet:
Op 14 mei dit jaar mocht het project gepresenteerd worden bij de Nieuwe Liefde tijdens een avond over rouw (Talk Up), dit was echt een fantastisch moment! Het 90 Dagen Programma is een heel grondige en in alle lagen doorwerkende steun die me helpt om helemaal helder te krijgen waar het initiatief nu precies over gaat. Het bestaat al, maar de voorwaarden die ik me onderbewust had gesteld om hiervoor gemotiveerd te kunnen zijn had ik nog niet helder. Hierdoor vind ik uiteindelijk ruim drie jaar na de start grond onder mijn voeten en krijg ik steeds betere energie om mijn plannen verder te brengen. 

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
Steun van andere Fixers, heel erg graag! Ook de mogelijkheid tot het verbinden met meer opdrachtgevers is een belangrijke stap.  Een plek om te kunnen werken in Amsterdam is ook super, ook al ben ik er niet zo vaak geeft het toch gronding om verbonden te zijn met Idéfix als plek. Het project heeft onder andere vooral een goed draagvlak nodig in de vorm van een stevig netwerk. Ook heb ik eigenlijk een wens om een compagnon te vinden, ik kom er steeds meer achter dat ik liever samenwerk met anderen. Er gebeurt zoveel tússen mensen... dus waarom dan niet liever samenwerken. Ik hoop iemand te ontmoeten met eenzelfde soort visie en een soortgelijke wens!

Wat ik graag geef aan anderen:
Reflectie, nieuw inzicht waar mogelijk, samen inspiratie vinden voor het verwerkelijken van krachtige ideeën!

Mijn guilty pleasure / fetish:
Reflectie, nieuw inzicht waar mogelijk, samen inspiratie vinden voor het verwerkelijken van krachtige ideeën! 

Dingen zelf maken!
Ontdekken hoe je zelf schoensmeer kunt maken, hoe je zelf plantenvoeding maakt uit bijvoorbeeld brandnetels (stinkt wel heel erg hoor), hoe je je eigen gezichtscrème maakt. Ook al leidt dat vaak niet tot perfecte producten kom ik er via deze weg achter wat ik eigenlijk echt graag aanschaf uit de winkel. Het gaat om het snappen en eigen maken van het productieproces en de mogelijke ingredienten, er mee vertrouwd raken, en daardoor precies weten wat ik het liefst in huis heb! 

 
Iris.png
 

In het kort
Iris is gegrepen door de overgang van leven naar dood - en hoe je dat proces in verbinding met jezelf en anderen kunt doormaken. Haar guilty pleasure? Iets met schoensmeer...

Contact
06-47179173  iris.boering@gmail.com
www.samen-gedragen.nl

 
Idéfix