Wat ik nu doe:
Na eerst een loopbaan in het toerisme heb ik me omgeschoold tot grafisch vormgever. Na vijftien jaar succesvol ZZP-en heb ik weer zin in iets heel anders. Het liefst iets dat mijn reislust, organisatietalent en creativiteit samenbrengt. Vorig jaar zomer kwam ik plots op mijn idee. Ik wilde graag even weg van mijn computer en een week creatief losgaan. Tot mijn verbazing waren alle creatieve vakanties (zoals schilderen in Frankrijk en boetseren in Limburg) best oubollig, stoffig of geitenwollensokkerig. Ik zocht juist iets verfrissends en van deze tijd. Ik kwam tot het besef dat er ruimte is voor een moderne variant. En zo is Cobo&Co geboren: creatieve getaways voor een nieuwe generatie makers! 

Wat ik voor me zien en wil doen (in x jaar):

Vanaf voorjaar 2020 wil ik met Cobo&Co kleinschalige groepsvakanties aanbieden rondom moderne, creatieve workshops van hoge kwaliteit. Een fijne mix van inspiratie, ontspanning en gezelligheid! De meerdaagse vakanties vinden plaats op een landelijke locatie in of nabij Nederland. Cobo&Co is onthaasten, genieten en opgaan in een creatieve flow.

Hoe ik daar nu stappen in zet:
Ik schrijf nu mijn ondernemersplan. En zet de eerste stap in het proces: het zoeken naar groepslocaties voor enkele try-outs later dit jaar. En voor de 'echte' getaways straks in 2020. Leuke plekken zijn vaak al lang vantevoren volgeboekt! Mijn droom is dan ook het hebben van een eigen plek. Ook ben ik al bezig met de tweede stap: contact leggen met mensen die de creatieve workshops kunnen geven.

Daarna zal ik nog vele stappen moeten maken maar dit is een goed begin.

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
Ik heb behoefte heb aan een klankbord en mensen die meedenken.

Ook wil ik graag in contact met je komen als:

-Je iemand kent van wie je dolgraag een creatieve workshop zou bijwonen. -Je zelf een kei bent op jouw creatieve vakgebied (en in het geven van workshops). -Je ideeën en aanbevelingen hebt voor sfeervolle groepsaccommodaties.
-Je een geschikte kok bent of kent.
-Je mee wil helpen op een andere manier.

Wat ik graag geef aan anderen: Daarnaast heb ik ook wat te geven:

-Na vijftien jaar als zelfstandig vormgever kan ik goed meedenken over alles wat met ZZP-en te maken heeft. 
-Ik geef je graag feedback op visuele communicatie: of het nu een visitekaartje is, een logo, een boek, ik heb wellicht tips voor je.
-Ik heb lang in de VS gewoond dus weet veel over het land. -Ik zit ook boordevol reistips. Ik ben in zo'n vijftig landen geweest en meestal off-the-beaten track, vaak per fiets of te voet. 

Mijn guilty pleasure / fetish:

Ik kook bijna iedere dag maar ik heb nog nooit twee keer hetzelfde gekookt. Om dit te bewijzen heeft mijn man een keer, buiten mijn weten om, een jaar lang iedere maaltijd op zijn mobiel vastgelegd en hier een boekje van gemaakt. Het was inderdaad waar.

 
Heidi1.jpg
 

In het kort
Heidi heeft de oubollige workshopvakantie flink afgestoft. Met Cobo&Co wil ze een eigentijdse variant aanbieden: creatieve getaways voor een nieuwe generatie makers!


Contact
heidismets@gmail.com

06 18 50 57 65

meer over Cobo&Co: myconcept.live
 

 
Idéfix