Wat ik nu doe:
Ik ben kunstenaar en ontwikkel De Huiskamer. In De Huiskamer doe ik onderzoek naar erfenissen en nalatenschappen. Nu wil ik me richten op het maken van troost koffers. De levensenergie van een overledene gevat in een koffer. Een erfenis die kracht, liefde, troost en wijsheid geeft.

Wat ik voor me zien en wil doen (in x jaar):

Ik wil troostkoffers bouwen in opdracht en diners organiseren in De Huiskamer voor families die op een andere manier willen herdenken en anders willen stilstaan bij verlies. Daarnaast wil ik mijn verhaal delen en zodat er meer bewustwording komt over hoe je anders kunt nalaten en doorgeven. Ik wil graag erfenissen op maat maken die energie geven ipv kosten.

Mijn eigen onderzoek delen in De Huiskamer en van De Huiskamer een plek maken waar je kunt stilstaan, scherpen en tot de essentie komt.

Hoe ik daar nu stappen in zet:
Ik ga in juni mijn eerste presentatie geven. In mei, juni, augustus en september maak ik met andere kunstenaars exposities in De Huiskamer waarin ik mijn eigen erfenis onderzoek en in delen mijn eigen troost koffer maak.

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
Contacten in de uitvaartbranche , verbreding van mijn netwerk, ik zou graag mijn vaardigheden willen oefenen. Ik kan goed de eenvoud, de rode draad, de essentie vinden in de chaos van een ander. Deze dienst zou ik graag willen aanbieden.

Wat ik graag geef aan anderen:
Mijn talent: de essentie uit iemands verhaal filteren en omvormen tot iets wat bruikbaar is. 

Mijn guilty pleasure / fetish:

Kleding passen, jaren 80 sieraden en slechte jaren 90 ballads.

 
Fenneke.jpg
 

In het kort
In De Huiskamer creëert Fenneke troostkoffers. Hiermee wil ze kracht, liefde, troost en wijsheid meegeven als erfenis aan families die anders willen stilstaan bij verlies.


Contact
Fenneke.voorsluis@gmail.com

Tel: 0638309333

www.huurdehuiskamer.nl


 

 
Idéfix