Wat ik nu doe:
Ik ben sinds september 2018 even gestopt met werken om mezelf tijd te gunnen om een carrièreswitch te maken. Met een drukke baan en een gezin was het moeilijk om tijd, energie en ruimte te vinden om te voelen wat ik nou het liefste wilde doen. Ik ben gefascineerd door alles wat te maken heeft met rust en ruimte vinden in het lijf. Ik heb een massageopleiding en een Yoga Nidra Teacher Training afgerond. Met deze kennis wil ik aan de slag, maar tegelijkertijd ook verder studeren.

Door mensen meer ruimte in hun lichaam en geest te laten ervaren en het zelfhelende vermogen van het zenuwstelsel weer te activeren, wil ik mensen bijstaan in hun eigen proces om oude patronen te doorbreken. Momenteel ben ik op zoek naar een methode die dit mogelijk maakt en bij mij past.

Wat ik voor me zien en wil doen (in x jaar):

Ik heb heel veel plannen. Maar in ieder geval wil ik mijn eigen praktijk oprichten en samenwerken met andere therapeuten. Daarnaast wil ik meegaan met retraites, werken op festivals en misschien zelfs ook bij bedrijven sessies geven (want in het bedrijfsleven is dit zo hard nodig!). Een andere wilde droom is om ooit een eigen plek te creëren waar mensen die mij inspireren, trainingen en retraites kunnen geven.

Hoe ik daar nu stappen in zet:
Na een periode van rust, wil ik de komende maanden beginnen met massage en het geven van Yoga Nidrasessies. Daarnaast ben ik op zoek naar een opleiding zodat ik me verder kan verdiepen.

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
Ik ben op zoek naar mensen die al ervaring hebben met ondernemen, mensen die mij inspireren, kunnen helpen bij het aanscherpen van mijn plannen en mijn klankbord willen zijn.

Wat ik graag geef aan anderen:
In een ver verleden (zeg twee weken geleden) was ik online communicatieadviseur/persvoorlichter/eindredactie online. Ik weet dus veel van sociale media, websites, teksten schrijven (lang en kort) en vind ik het heerlijk om rommelige teksten op te schonen, in te korten en mooier en krachtiger te maken.

Mijn guilty pleasure / fetish:

Bingewatchen op Netflix op de bank met chocola een pot thee.

 
Essa.jpg
 

In het kort
Essa heeft een fascinatie voor alles dat rust en ruimte geeft in het lijf. Het zelfhelende vermogen van ons zenuwstelsel is enorm; daar gaat ze als therapeut volop mee aan de slag.

Contact
essa.bloemers@gmail.com
06-24813003 
Idéfix