Wat ik nu doe:
Ik werk als coach / psycholoog. Sinds het voorjaar van 2017 ben ik zelfstandige en bijna elke week geniet ik er meer van!  

Ik wissel droomtijd af met mooie coachtrajecten en o.a. assessment trainingen en intervisies. In die droomdagen werk ik bij Idéfix aan twee soorten live events waar de kracht van delen, kwetsbaarheid & bewustzijnsgroei centraal staan. Ik voel enorm de behoefte om meer met groepen te doen en samen te delen en te leren. 

Wat ik voor me zien en wil doen (in x jaar):Hoe ik daar nu stappen in zet:
Ik zou graag 2 dingen die aan mijn hart gaan neer willen zetten binnen anderhalf jaar. Namelijk: 

I) Ik ga Parent Tribes organiseren.
Samen met vaders en moeders wil ik open gesprekken aan gaan over alle uitdagingen die je ontmoet in deze rol en samen ervaren hoe je jezelf daar in tegenkomt en je dit juist aanleiding kan zijn om persoonlijk te groeien. 
Hier hoop ik een leuke boterham mee te verdienen en vooral heel zichtbaar te zijn voor toekomstige klanten op de onderwerpen die mij het meeste raken op dit moment.  Ik zou het ontzettend tof vinden als ik voor bedrijven met veel jonge ouders Parent Tribe workshops mag geven.

II) Slow living sessions
Samen met een Slow Living Store ga ik stadsgenoten de kunst van het vertragen en bewust(er) leven laten ervaren. Ik hoop zo letterlijk de drempel te verlagen om je aandacht te richten op jezelf (in plaats van de wereld om je heen). 

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
De grootste stap is gemaakt: een verlangen gevoeld! Een urgentie! En dat is zo ontzettend fijn.  De stappen die ik nu zet hebben vooral te maken met veel hardop uitspreken, reacties ontvangen en netwerken. De feedback die ik daaruit ontvang gebruik ik om mijn plannen aanscherpen. Ik ben momenteel vooral in kleine stapjes stokken achter de deur aan het organiseren: dus concrete data aan het zoeken, teksten schrijven voor websites etc. 

Ik ben altijd op zoek naar inspiratie hoe mensen leren (nu dus in specifiek: in groepen). Alles over ouderschap en wat dat met je doet luister ik graag naar. En hoe jij vertraagt. Ik ben gek op verhalen en die voeden mij nu heel erg. 

Maar wat ik echt nu heel concreet nodig heb is: de ervaring van hoe je een goed business model ontwikkelt. En iemand die mij helpt met de zin van de onzin van marketing / social media haarfijn kan uitleggen. 

Wat ik graag geef aan anderen:
Mijn onverdeelde aandacht en nieuwsgierigheid, als je behoefte hebt aan een paar extra doorvragen of even wil sparren. Ik heb een ontzettend breed netwerk aan mooie mensen en ik verbind je graag.  

Mijn guilty pleasure / fetish:
Er zijn mensen die op vakantie het liefst de hele dag op het strand zitten. Vind ik ook fijn, begrijp mij niet verkeerd. Maar eigenlijk draait het in onze vakantie altijd obsessief over ETEN! Dus lekker vaak en heel lang naar de supermarkt en lokale markt (ja echt, zo veel te ontdekken). Vaak vraag ik nog even voor de vorm: moeten we echt naar de winkel of weer naar de bakker? Een loze poging om net te doen alsof ik deze drang onder controle heb ;)

 
Dorien_rond.png
 

In het kort
Dorien initieert momenteel, naast haar werk als coach / psycholoog, een project rondom de uitdagingen in ouderschap, organiseert sessies rondom de kunst van het vertragen, is gek op verhalen en gaat tijdens vakanties het liefst zoveel mogelijk op onderzoek uit in de lokale supermarkt. 

Contact
www.dorienseegers.nl
info@dorienseegers.nl
06-18112706

 
Idéfix