Wat ik nu doe:
Ik schrijf, studeer en leef voor wat mij inspireert om een bijdrage te leveren aan de wereld. Momenteel ben ik mijn eerste boek aan het afronden ‘a simple epicurean philosophy’, waarin ik mij niet bind aan schrijfregels en formats, niet alleen over leuke dingen schrijf, maar taboes aan het licht breng en kanttekeningen plaats bij sociale- en politieke ontwikkelingen. 

Ook bouw ik aan uitbreiding van de koffiebar bij Idéfix door nieuwe en tevens gezonde etenswaren te introduceren wat aansluit bij de visie van de community. 

Wat ik voor me zien en wil doen (in x jaar):

Mijn boek in de schappen, een tweede in de maak en wekelijkse lezingen geven. 

De teksten bereiken mensen in alle sociale klassen; van jongeren tot hippies tot bankiers en politici. RTL late night nodigt mij uit voor de programma en dat ik mooi kies om bij Jinek aan te sluiten. 

De eerste bouwstenen plaatsen voor mijn eigen koffie en theebar.

In de eindfase van mijn scriptie ben en dat afrondt om er nooit meer naar om te kijken. Het papiertje in ontvangst te nemen om vervolgens nooit meer weten waar het ook al weer lag. Daarna alles achter mij laten en op pelgrimage naar Nepal. De plek waar ik mijzelf ontleed en opnieuw uitvindt.  

Hoe ik daar nu stappen in zet:
Iedere dag mediteren en stapsgewijs een diepere- en langere trans bereik. 

Mijzelf verbinden aan Idéfix, verantwoordelijkheden op mij nemen als bestellingen, menu en producten om die competenties te ontwikkelen. 

Ik spreek schrijvers die jaren journalistiek werk hebben geleverd voor de prominente kranten in Nederland; met hen reflecteren, evalueren en grammaticale ‘puntjes op de i’ zetten. 

Wat ik (daarbij) nodig heb en zoek:
Ik zoek iemand voor mijn boek die in zijn vingers heeft hoe je het op de markt brengt, welke marketingstrategie ik hoor te kiezen. Een fantastische locatie voor het horecabedrijf. 

Daarnaast, en tevens misschien de grootste uitdaging is namelijk, geduldig zijn. Vertrouwen hebben in mijn eigen en in het universum.  

Wat ik graag geef aan anderen:
-       Geen ja-knikker maar een waarom-dan? 
-       Perspectief bieden op alledaagse dingen. 
-       Een werkplek maar men optimaal resultaat kan bereiken

Mijn guilty pleasure / fetish:

Ik antwoord deze vraag met een quote; 
‘Eat clean to stay fit, have a burger to stay sane.’

 
_J9A3032.jpg
 

In het kort
Aryan schrijft en filosofeert zich door het leven. Hij experimenteert met gezonde voeding, maar heeft af en toe een burger nodig om ‘sane’ te blijven.


Contact
ghanizadeh.aryan@gmail.com
06-21160371 
 

 
Idéfix