Kiki

Kiki legt het liefst rake verbindingen, mobiliseert de achterban van organisaties en smelt bij de gedachte aan een camembert tosti.

Read More
Idéfix

Marjolein

Marjolein creëert op alle mogelijke manieren ruimte; ruim denken, ruim voelen en ruim bewegen. Daarnaast is ze verslaafd geraakt aan tarot - en noemt haar vriend Virgo 4.

Read More
Idéfix

Karen

Karen currently creates meditation books and nature sounds, and loves the theatric zest a good rainfall can bring to the streets

Read More
Idéfix

Jan

Het ondernemerschap is Jan met de paplepel ingegeven. Zijn hart en ziel zit nu in nieuw project: de opzet van een Safehouse voor mensen met oa verslavingsproblematiek om zo de stap van terugkeer naar de maatschappij te maken.

Read More
Idéfix

Essa

Essa heeft een fascinatie voor alles dat rust en ruimte geeft in het lijf. Het zelfhelende vermogen van ons zenuwstelsel is enorm; daar gaat ze als therapeut volop mee aan de slag.

Read More
Idéfix

Iris

Iris is gegrepen door de overgang van leven naar dood - en hoe je dat proces in verbinding met jezelf en anderen kunt doormaken. Haar guilty pleasure ? Iets met schoensmeer...

Read More
Idéfix

Mundo

Mundo onderzoekt, speelt en leeft richting een wereld waarin we de concepten van ‘verdienen’ en ‘business modellen’ omtoveren tot creatieve ideeën en concrete intenties die zorg voor jezelf, elkaar en de aarde voorop zetten.

Read More
Idéfix

Maurice

Maurice voert graag de dialoog over de balans tussen versnellen en vertragen - het liefst buiten op de zonnige stoep van Idéfix, met een vleugje Italiaanse discomuziek op de achtergrond. 

Read More
Idéfix

René

René schrijft teksten voor niemand minder dan de burgemeesters van diverse steden en heeft een kersvers eigen bedrijf: 'Verlichte Vertelkunst' geheten. 

Read More
Idéfix

Dorien

Dorien initieert momenteel, naast haar werk als coach / psycholoog, een project rondom de uitdagingen in ouderschap, organiseert sessies rondom de kunst van het vertragen, is gek op verhalen en gaat tijdens vakanties het liefst zoveel mogelijk op onderzoek uit in de lokale supermarkt. 

Read More
Idéfix

Sandy

Sandy waait een frisse en kleurrijke wind door werkplekken. Niet alleen transformeert ze daarmee de look & feel van een plek; ze kijkt vooral ook naar hoe werkprocessen vloeiender en effectiever kunnen. 

Read More
Idéfix

Marije

Marije werkt aan een online platform voor jonge moeders en ziet nog veel meer voor zich: een podcast, een winkel, een boek en events. Ze is een copy-expert, helpt daar graag bij én heeft een uitzinnige fascinatie voor… sektes.

Read More
Idéfix