Jan

Het ondernemerschap is Jan met de paplepel ingegeven. Zijn hart en ziel zit nu in nieuw project: de opzet van een Safehouse voor mensen met verslavingsproblematiek en allerlei psychische en sociaal maatschappelijke problemen de stap van de terugkeer naar de maatschappij te maken.

Read More
Stephanie Limpens

Essa

Essa heeft een fascinatie voor alles dat rust en ruimte geeft in het lijf. Het zelfhelende vermogen van ons zenuwstelsel is enorm; daar gaat ze als therapeut volop mee aan de slag.

Read More
Stephanie Limpens

Lourens

Lourens is een 'oil man gone green' tovert met de producten van zijn startup water uit de lucht, geïnspireerd op de natuur zelf, voor drinkwater of irrigatie. Hij heeft een fetisj voor chocola, koekjes en voor altijd jong blijven.

Read More
Stephanie Limpens

Iris

Iris is gegrepen door de overgang van leven naar dood - en hoe je dat proces in verbinding met jezelf en anderen kunt doormaken. Haar guilty pleasure ? Iets met schoensmeer...

Read More
Stephanie Limpens

Mundo

Mundo onderzoekt, speelt en leeft richting een wereld waarin we de concepten van ‘verdienen’ en ‘business modellen’ omtoveren tot creatieve ideeën en concrete intenties die zorg voor jezelf, elkaar en de aarde voorop zetten.

Read More
Stephanie Limpens

Annemijn

Annemijn is freelance marktonderzoeker: in haar werk haalt ze echte verhalen op, van echte mensen met echte emoties en gedachtes. Haar held: Coen Verbraak.

Read More
Stephanie Limpens

Maurice

Maurice voert graag de dialoog over de balans tussen versnellen en vertragen - het liefst buiten op de zonnige stoep van Idéfix, met een vleugje Italiaanse discomuziek op de achtergrond. 

Read More
Stephanie Limpens

René

René schrijft teksten voor niemand minder dan de burgemeesters van diverse steden en heeft een kersvers eigen bedrijf: 'Verlichte Vertelkunst' geheten. 

Read More
Stephanie Limpens

Simone

Simone beweegt vanuit de stadse kunst- en cultuureducatie de natuur in, waar ze een creatieve broedplek opbouwt. In de tussentijd zie je haar nog regelmatig vanuit de tweedehands boekenwinkel met een pak boeken over straat slepen.  

Read More
Stephanie Limpens

Dorien

Dorien initieert momenteel, naast haar werk als coach / psycholoog, een project rondom de uitdagingen in ouderschap, organiseert sessies rondom de kunst van het vertragen, is gek op verhalen en gaat tijdens vakanties het liefst zoveel mogelijk op onderzoek uit in de lokale supermarkt. 

Read More
Stephanie Limpens

Sandy

Sandy waait een frisse en kleurrijke wind door werkplekken. Niet alleen transformeert ze daarmee de look & feel van een plek; ze kijkt vooral ook naar hoe werkprocessen vloeiender en effectiever kunnen. 

Read More
Stephanie Limpens

Marije

Marije werkt aan een online platform voor jonge moeders en ziet nog veel meer voor zich: een podcast, een winkel, een boek en events. Ze is een copy-expert, helpt daar graag bij én heeft een uitzinnige fascinatie voor… sektes.

Read More
Stephanie Limpens