Back to All Events

Ontbijt van Toners

< terug naar Events

Ontbijt van Toners

 

De kunst van een idee waarmaken, het manifesteren zodat het zichtbaar en tastbaar wordt, is te gek. En vaak doodeng tegelijk; vooral als het écht iets voor de maker betekent. 

Dit event stelt je in staat om de proef op de som te nemen en je prille werk te tonen aan een groep (on)bekende anderen. Wat je de anderen wil voorleggen is aan jou: een grof idee, een plan, een stuk tekst, een eigen website, een eerste podcast, een beginnend onderzoek… you name it.

Aanwezig zijn: croissants, goede koffie en een begeleider die van wanten weet.   

Schuif je aan?

Events_bg_block_2.jpg

Dag: Donderdag 31 okt 2019
Event: 9.00 - 11.00 uur
Plek: Idéfix Amsterdam
Prijs: vrij entree (Fixers-only*)

Anne.jpg

Over het ontstaat van dit event
Ieder proces van willen waarmaken is wonderlijk. We hebben een idee, en schieten daarna vaak gelijk in de plan-modus. Daarbij slaan we een cruciale stap over; het uiten van wat we voor ons zien en vragen om reflectie. Die reflectie is goud waard, hoe spannend ook om te krijgen. Zo kunnen we scherpstellen, bijsturen, en vol frisse moed verder op weg, zodat dat wat je wil waarmaken straks voor een bredere groep mensen zichtbaar kan worden.

Bij Idéfix geven we enerzijds om eerlijkheid en prikkelende vragen, en anderzijds om zachtheid. Van allebei is aanwezig tijdens dit ontbijt.


Over de initiator: Anne Vries
Anne is socioloog, coach en medeoprichter van Idéfix.

Ze geeft dagelijkse leiding aan Idéfix en begeleidt individuen en teams in verschillende vormen. Daarbij prikkelt ze de verbeelding, het delen met anderen en de stappen van waarmaken, omdat die drie niet zonder elkaar kunnen.

Het volledige verhaal van Anne lees je bij over/team.

 
 
Citroen.jpg

Kaartjes

Fixer*-only event: vrij toegang

*Als Fixer Member maak je deel uit van onze Community en ontvang je vrij toegang op alle reguliere events.

Earlier Event: October 22
Organisatieopstellingen
Later Event: October 31
Organisatieopstellingen