Back to All Events

Creatief met Geld

< terug naar Events

Creatief met Geld

 

Hoe kun je doen wat jou ten diepste vervult en daarmee in je levensonderhoud voorzien? Hoe vervul je wensen als je niet ziet hoe? Hoe geef je geld een creërende in plaats van beperkende rol in je leven, werk, bedrijf?

Deze workshop brengt niet alleen inspiratie, herkenning en steun; we gaan ook oefenen met losmaken wat vast lijkt te staan. Want het is niet nou eenmaal zo. Dus neem je vragen, verlangens of nieuwsgierigheid mee, stel jezelf open voor een creativiteit die er misschien allang is, en laten we verwonderd van onszelf en elkaar leren.

 

Events_bg_block_2.jpg

Dag: Dinsdag 10 september 2019
Inloop: vanaf 18.30 uur
Event: 19.00 - 22.00 uur
Plek: Idéfix Amsterdam
Prijs: € 40 los kaartje
(€ 20 voor Fixers*)

Mundo2.jpg

Over het ontstaan van dit event
Dromen worden vaak weggejaagd door het idee dat je hart volgen duur is - of überhaupt niet mogelijk. Maar met de juiste houding is er altijd een weg. Deze avond is een speeltuin voor die houding. Wat we níet gaan doen is antwoorden vinden op de plek waar we problemen zien. Wat we wél gaan doen is ’moeten' en ‘verdienen’ en ‘business modellen’ transformeren tot ideeën die zin geven in plaats van vreten. Wees welkom, ook als je gewoon benieuwd bent.

Over de initiator: Mundo Resink
Mundo Resink wilde weten wat geld nou is, écht. Hij dook zijn eigen schoolbank in, ontdekte wat ze ons (n)ooit vertellen tijdens de economieles, en voor een periode van tien maanden leefde, reisde en werkte hij zonder zonder geld. Allemaal om te doorgronden hoe iets dat niets is tot alles is gemaakt —en hoe dat iets onvoorstelbaar veel mooier kan worden. Nu wil hij een beweging aanwakkeren waarin jong en oud, ieder op z'n eigen beste manier, vorm geeft aan een wereld die klopt. Mundo schrijft en filmt, geeft workshops en lezingen, en coacht mensen en organisaties. Meer info, plus verhalen en video’s, vind je op AstronautenOpAarde.org.

 

Ervaringen

 

“Mundo benut geld als spiegel. Daarmee kan ik zien wat er diep van binnen écht in mij speelt.”
- Marlies

Ik denk nu niet meer vanuit 'hoeveel geld heb ik', maar 'wat is belangrijk en wat resoneert' en laat dan gebeuren wat er moet gebeuren.”
- Wietske 

”Mundo heeft een talent om een vraag (die vaak geen vraag is, maar een hoop of een aantal losse woorden) te beantwoorden met een verhaal. Een verhaal dat in beginsel niet altijd direct lijkt aan te sluiten maar uiteindelijk toch altijd bij de kern uitkomt. Prachtig en wonderlijk tegelijk!”
- Marcia

”De vragen van Mundo en de reacties van de groep gaven me kracht en bemoediging om door te gaan met waar ik mee bezig ben. Ik vond het ook inspirerend om de verhalen van de anderen te horen.”
- Cathelijne

 
Naamloos-2.jpg

Kaartjes

Los kaartje:
€ 40
Fixer member:
€ 20 (special event)

*Als Fixer Member maak je deel uit van onze Community en ontvang je vrij toegang op alle reguliere events.

Earlier Event: September 4
Verbeeldingsavond
Later Event: September 12
Dreamtime