Back to All Events

De Proeftuin - In contact met je authentieke zelf

 

Kom elke dag in contact met je authentieke zelf.

Om van daaruit al je hardnekkige patronen en belemmerende overtuigingen los te laten. Een plek te vinden waar alle inspiratie en geniale oplossingen zich bevinden. Om zo beter te kunnen doen wat je het allerliefste doet.

In deze proeftuin ervaar je hoe je met een simpel model en een krachtige methode volledig leiderschap kunt pakken in je privé- en werkende leven.

Dit model geeft houvast in je dagelijks leven, bij het waarmaken van je grootste dromen en het fixen van complexe problemen. Het helpt je om naar binnen te gaan en met het juiste naar buiten te komen. Om zo jouw reis door jouw leven te maken, met je zelf aan het roer.  

Deze Proeftuin wordt gegeven door Marlies Boom. 

Events_bg_block_2.jpg

Dag: Zaterdag 13 jul 2019
Inloop: vanaf 12.45 uur
Event: 13.00 - 15.00 uur
Plek: Idéfix Amsterdam
Prijs: vrij entree voor Fixers

peer.jpg

Over het ontstaan van dit event
De Proeftuin is een testruimte van Fixers voor Fixers. Iedere tweede zaterdag van de maand van 13.00 - 15.00 uur kan hier een sessie gegeven worden die de de Fixers verder brengen, vanuit een specifiek thema. De thema’s kunnen uiteenlopen van strategie, timemanagement, financiën, fysiek welzijn, balans tussen werk en ouderschap/privé, creativiteit - you name it!

Zelf een Proeftuin geven? Leuk! Neem daarvoor contact op met Eva van ons team:
> eva.duffhues@gmail.com
> 06-18651955.

 
De proeftuin.jpg

Kaartjes

Fixer member: vrij toegang
*Fixer + 1:
iedere Fixer kan een introducee meenemen. Klik dan, bij het reserveren van je ticket, op 2!

Earlier Event: June 29
Durf te Vragen