Back to All Events

Idéfix Exposeert

< terug naar Events

Idéfix Exposeert

 

Wanneer wakkere ideeën uitgroeien tot tastbare creaties verdient dat een podium. Met Idéfix Exposeert geven we waarmakers ruimte om hun werk én het achterliggende proces te tonen.

Idéfix geeft deze maand de ruimte aan David Chislett .

David has been a poet for 40 years. But it wasn’t until he started experimenting with poetry on social media that the rest of the world found out.

Since then he has been on a journey that has taken him and his work from Johannesburg around the world, resulted in a book, a CD, multiple performances and a page on subscription-based crowd funding platform, Patreon.

David explores meaning, identity and the journeys of life in his work, trying out scenarios, emotions and points of view as he strives to remain firmly standing in this world.

This performance tracks the journey from the earliest of writing days, through to the start of his social media experiments with verse until today and includes stories, poems, songs and questions… lots of questions.

Events_bg_block_2.jpg

Dag: Vrijdag 28 juni 2019
Inloop: vanaf 19:00 uur
Event: 19:30-21:30 uur
Plek: Idéfix Amsterdam
Prijs: € 12 los kaartje
(vrij entree voor Fixers*)

David1.jpg

Over het ontstaan van dit event:
Bij Idéfix worden slapende ideeën wakker, zodat ze kantelen tot tastbare initiatieven die de wereld in gaan.

Met Idéfix Exposeert geven we waarmakers die dit proces van binnenuit kennen een podium. Hier stellen we tentoon wat door hen zo nauwkeurig en vol liefde bedacht, ontwikkeld, gekneed, gevormd, geschoten, gemaakt wordt. Vaak voor de eerste keer.

Inspirerend, eerlijk en openhartig vertellen deze waarmakers over hoe ze van sluimerend idee zijn aangekomen bij iets dat vorm heeft gekregen, tastbaar geworden is. Volle aandacht is er ook voor het werk zelf, een moment om te vieren! Kom, zet je oren, ogen en hart open en wordt geïnspireerd om ook zelf werk te maken van jouw sluimerende idee.


Over de waarmaker: David Chislett
David has a dreamer’s head and a doer’s mind. He’s acted, written and made music, scripted TV voice overs, written for magazines, published poetry and made documentary films. His creative instincts are in no small way his identity.

David is a teacher and trainer (English and Creative skills). He brings humour, self-reflection and honesty to these performances. Believing everyone is creative, David doesn’t try to hide how he does what he does, instead he wants to share that.

 
 
David-2.jpg

Kaartjes

Los kaartje: € 12
Fixer member*: vrij toegang


*Als Fixer Member maak je deel uit van onze Community en ontvang je vrij toegang op alle reguliere events.

Earlier Event: June 27
Dreamtime
Later Event: June 29
Durf te Vragen