Back to All Events

Verbeeldingsavond

< terug naar Events

Verbeeldingsavond

 

Onze verbeeldingskracht is gigantisch; daarin kunnen we zoveel meer zien dan we met onze ratio kunnen bedenken.

Deze avond werp je een blik op de toekomst; de omgeving en rol waarin jij volledig tot je recht komt. Daar waar ideeën los kunnen komen. Of je nu al wel of nog geen idee hebt; je bent welkom. Onder onze begeleiding maak je ruimte voor jouw verbeelding en krijg je een frisse blik op je toekomst.

Door uit te spreken wat je voor je ziet en hierover te sparren met anderen komt die visie tot leven. Zo wint jouw idee aan helderheid, wordt tastbaar wat je wilt en kun je je door die visie laten inspireren voor de volgende stap.

Events_bg_block_2.jpg

Dag: Woensdag 5 juni 2019
Inloop: vanaf 18.45 uur
Event: 19.00 - 21.30 uur
Plek: Idéfix Amsterdam
Prijs: € 40 los kaartje
(vrij entree voor Fixers*)

Anne.jpg

Over het ontstaat van dit event
Idéfix was ooit zelf nog een fantasie. Een thuis voor ideeën, midden in de stad, bestond eerder nog niet. Iets uit niets maken; hoe zouden we ooit zonder de beelden kunnen?

Het vermogen van de mens om onze fantasie te gebruiken is een wonder. In tegenstelling tot dieren kunnen wij als mens de toekomst levendig voor de geest halen. Vaak geeft dat ook onrust; doordat ons bewustzijn voorbij het huidige moment reikt, zijn we vaak al bezig met het volgende. Maar die rusteloosheid is ook één van onze voornaamste drijfveren om iets te manifesteren of te veranderen. Zodra je je verbeeldingskracht leert gebruiken, kun je veel verder komen dan alleen met je verstand.


Over de initiator: Anne Vries
Anne is socioloog, coach en medeoprichter van Idéfix.

Ze geeft dagelijkse leiding aan Idéfix en begeleidt individuen en teams in verschillende vormen. Daarbij prikkelt ze de verbeelding, het delen met anderen en de stappen van waarmaken, omdat die drie niet zonder elkaar kunnen.

Het volledige verhaal van Anne lees je bij over/team.

 

Ervaringen

 

“Een avond met een sterretje. Het is wonderlijk wat er gebeurt als je je als individu openstelt voor de visualisatie om je slapende idee wakker te maken. Het is een cadeautje om daarbij getuige te zijn van het proces van de anderen. Dat schept direct een band en creëert een stroomversnelling van gezamenlijke associaties en tips over hoe je je idee kunt omzetten tot werkelijkheid. Vooral niet nadenken maar doen!“
- Feline


“Er ging voor mij een wereld aan mogelijkheden open. Sinds de Verbeeldingsavond merk ik dat ik mijn idee helderder kan verwoorden en dat ik er mijzelf er ook zeker over voel. Dit idee past bij mij, dat is deze avond duidelijk geworden. Ook het creatieve wiel en het opdelen in kleine stappen geeft me veel houvast.”
- Emma 

 
schommel_vierkant.jpg

Kaartjes

Los kaartje: € 40
Fixer member*:
vrij toegang

De Verbeeldingsavond is los te bezoeken en is onderdeel van van het 90 Dagen Programma, ons groepsprogramma waarin ideeën mijlpalen worden.

*Als Fixer Member maak je deel uit van onze Community en ontvang je vrij toegang op alle reguliere events.

Earlier Event: June 3
Familieopstellingen