Back to All Events

Fixers Brunch

< terug naar Events

Fixers Brunch

 

Delen over je idee en het proces van waarmaken is spannend – én kan veel opleveren.

Idéfix bouwt aan een hechte community: de Fixers. Dit web van initiators groeit. Samen aan je wens, idee of plan werken is gewoon zoveel leuker en effectiever dan alleen! Zo kristalliseren ideeën uit, komt de potentie daarvan los, ontstaat een natuurlijke wisselwerking en krijgen ideeën uiteindelijk vleugels.

Iedere eerste zondag van de maand biedt deze brunch een rustpunt om in te tunen met je eigen proces en dat van anderen. In verbinding met anderen kun je je idee (laten) verrijken, tastbaarder maken en nieuwe mogelijkheden herkennen. In verschillende werkvormen in de groep krijg je inzichten die je zonder elkaar niet zo makkelijk te pakken krijgt. Zo pik je deze zondag weer de golf van beweging op die stroomt tussen visie en realisatie.

Events_bg_block_2.jpg

Dag: Zondag 02 juni 2019
Inloop: vanaf 10.45 uur
Event: 11.00 - 14.00 uur
Plek: Idéfix Amsterdam
Prijs: € 25 los kaartje
(vrij entree voor Fixers*)

franciscapageocollage20_600+kopie.jpg

Over het ontstaat van dit event
Vanaf het moment dat er zich bij Idéfix een community begon te vormen, ontstond de honger naar meer momenten van ontmoeting. Het ontmoeten van anderen die als spiegels kunnen dienen voor jouw proces én het ont-moeten, even loskomen, van de dagelijkse werkpraktijk.
De zondagse brunch is een rustpunt en een anker in de tijd, om stil te staan bij de vraag: hoe is het nu en wat heb ik nodig? Daarbij nemen we niet alleen de persoonlijke processen van ideeën waarmaken in ogenschouw, maar kijken we ook naar wat in het bredere perspectief van de seizoenen op een dieper niveau van ons wordt gevraagd. Zo hervinden we steeds weer ons eigen ritme en starten we met een frisse blik de maand.


Over de initiator: Anne Vries
Anne is socioloog, coach en medeoprichter van Idéfix.

Ze geeft dagelijkse leiding aan Idéfix en begeleidt individuen en teams in verschillende vormen. Daarbij prikkelt ze de verbeelding, het delen met anderen en de stappen van waarmaken, omdat die drie niet zonder elkaar kunnen.

Het volledige verhaal van Anne lees je bij over/team.

 

Ervaringen

 

“De Fixers brunch was voor mij een ideaal moment om even bewust stil te staan bij m'n eigen ideeën en meer helderheid te krijgen over de volgende stappen. Door m'n ideeën daadwerkelijk te uiten kreeg ik nieuwe inzichten, inspiratie en meer vertrouwen in m'n eigen mogelijkheden. En de energie was aanstekelijk: bruisend en positief!”
-
Nikkie

“It is an inspiring morning. Fuelled with great questions to trigger us at a deeper level. I always feel I discover a bit more about me from what I receive of others. Plus the food is heaven, carefully curated. Makes a belly and a brain very happy!” 
- Ana


“Ik vond de dag heerlijk ontspannen en een inspirerende treat. Vol lieve en open mensen die zich ook kwetsbaar op durven te stellen. Dit alles maakte dat ik me thuis voelde. Ik ging blij en met ruimte naar huis, iets dat ik lang niet heb gevoeld. Dankjewel!” 
-
Maartje

 
foto+vierkant.jpg

Kaartjes

Los kaartje: € 25
Fixer member*:
vrij toegang

*Als Fixer Member maak je deel uit van onze Community en ontvang je vrij toegang op alle reguliere events.

Earlier Event: May 31
Idéfix Exposeert
Later Event: June 3
Familieopstellingen