Back to All Events

Vrij met Geld

< terug naar Events

Vrij met Geld

 

‘Wat weerhoudt mij van een leven dat aanwakkert, vervult en klopt?’ Iedereen met deze vraag zal zo zijn antwoorden hebben; meestal beginnen ze met ‘ja maar’, gevolgd door iets met ‘geld’ en ‘moeten’ en ‘verdienen’.

Wanneer we onze angsten en overtuigingen voor waar aannemen, werken ze enorm beperkend. Maar zodra we de mogelijkheid toelaten dat ze niet waar zijn, verliezen ze aan kracht en worden ze een deur naar een andere werkelijkheid.

Deze avond is zo’n deur. Een intieme setting waarin we onze beklemmingen, vragen en nieuwsgierigheden rondom geld kunnen ontmoeten. Omdat volledig open luisteren, naar onszelf en naar elkaar, ruimte maakt voor inzichten en verlangens die soms al heel lang verstopt zitten.

   .

Events_bg_block_2.jpg

Dag: Dinsdag 09 apr 2019
Inloop: vanaf 18.30 uur
Event: 19.00 - 22.00 uur
Plek: Idéfix Amsterdam
Prijs: commitment-bijdrage van € 10 (vooraf)*
na afloop een zelfgekozen aanvullend bedrag
(vrij entree voor Fixers**)

Mundo1.jpg

Over het ontstaat van dit event
Geld kan je dieper raken dan je liefhebt, of doorhebt. En dat maakt geld tot een prachtig ontdekkingsmiddel. Dus als je vragen hebt bij jouw verhouding tot geld, ronduit gestrest raakt van geld en moeten en verdienen, verlangt naar een leven dat vervult en klopt, je soms alleen voelt op je weg, of gewoon benieuwd bent, heten we je van harte welkom — ook als je alleen wilt komen luisteren.

Dit wordt geen discussie-avond maar een ruimte voor inspiratie, verbinding en kracht. Energie die misschien verloren lijkt, er toch altijd is, en die je verstand misschien wel te boven gaan. Kom je mee ontdekken?


Over de initiator: Mundo Resink
Mundo leefde, reisde en werkte in 2016 tien maanden zonder geld. Niet omdat hij vond dat het kan of moet, maar omdat hij wilde ontdekken wat geld nou is, écht. Hij schrijft en filmt, geeft workshops en lezingen, is beschikbaar als coach en wil een beweging aanwakkeren waarin jong en oud, ieder op z'n eigen beste manier, vorm geeft aan de wereld die in onze harten klopt.

Het volledige verhaal van Mundo lees je bij over/team.

 

Ervaringen

 

‘Ik denk nu niet meer vanuit 'hoeveel geld heb ik', maar 'wat is belangrijk en wat resoneert' en laat dan gebeuren wat er moet gebeuren en ondanks dat ik minder geld heb dan ooit, voelt het alsof ik momenteel precies kan doen wat ik wil doen.’
- Wietske

‘Mundo stelt vragen, met name aan zichzelf. Springt in het diepe en is enorm eerlijk over wat hij daar tegenkomt. Hij houdt een liefdevolle spiegel voor. En hij is een geweldige verhalenverteller.’
- Ymkje 

‘Nee, hij had niet alle antwoorden, maar deelde wel wat hem een vrijer mens heeft gemaakt. Dit heeft in de loop van 2017 zo ongelooflijk veel verschil gemaakt in mijn leven…’
- Klazien

‘Voor iedereen die zich weleens afvraagt waarom hij/zij zijn/haar keuzes laat afhangen van geld: Mundo kan je haarfijn uitleggen wat geld is en hoe zijn relatie met geld in de afgelopen jaren is veranderd.’
- Essa

 
Naamloos-2.jpg

Kaartjes

Los kaartje: commitment-bijdrage van € 10*
Fixer member:
vrij toegang**


*
De prijs voor dit event is tweeledig. Naast de commitment-bijdrage kies je na afloop een bedrag dat voor jou kloppend voelt.

**Als Fixer Member maak je deel uit van onze Community en ontvang je vrij toegang op alle reguliere events.

Earlier Event: April 7
Fixers Brunch
Later Event: April 17
Verhalenavond