Back to All Events

de Idee-Tafel

< terug naar Events

de Idee-Tafel

Dinsdag 19 februari 2019
19.00 - 21.30 uur
Idéfix, Bloemgracht 99

stappen kopie.jpg

Je hebt al een tijdje een idee. Een eigen boek schrijven, een album opnemen, een creatieve brug slaan tussen disciplines, een kapperszaak openen of een fair fashion sokkenlabel beginnen – wat je ook in gedachten hebt en waar je ook bent in dat proces; je wilt je idee verder brengen. Maar hoe dan verder?

De Idee-Tafel brengt je praktische stof tot doen én vertrouwen in de weg. Het is een sessie die ieders doe-mentaliteit aanwakkert. Denk niet aan lijvige plannen op papier; die zaaien vaak alleen maar extra twijfel. Wel stippelen we, heel letterlijk, uit hoe jij vooruitkomt. Gaandeweg de avond wordt inzichtelijk wat de aanstaande stappen worden op jouw weg van waarmaken.

Daarbij is er volop uitwisseling. Want ook al is jouw idee gesponnen uit jouw brein, ervaring en creatieve vermogen; frisse blikken zullen je de nodige ruggensteun en inspiratie geven voor het vervolg.

Het is haast zonde dat na deze avond al gauw de nacht valt; als de waarmaker (weer) in je wakker wordt is het lastig om in slaap te vallen…


Regulier: €30
Fixers: vrij toegang
Lees
hier alles over het Fixer Membership

Earlier Event: February 6
Verbeeldingsavond
Later Event: February 20
Verhalenavond