Back to All Events

Creatief met Geld

< terug naar Events

Creatief met Geld

 

Hoe kun je doen wat jou ten diepste vervult en daarmee in je levensonderhoud voorzien? Hoe laat je wensen in vervulling gaan als je geen geld hebt voor die vervulling? Hoe geef je geld een dienende, zorgzame en creatieve rol binnen je idee of bedrijf?

Deze workshop brengt niet alleen inspiratie, herkenning en steun voor je creërende weg; tussen deel 1 en 2 ga je ook durven, vallen, staan en gaan — oftewel: waarmaken. Dus neem je vragen, verlangens of nieuwsgierigheid mee, stel jezelf open voor een creativiteit die er misschien allang is, en laten we verwonderd van onszelf en elkaar leren.

Events_bg_block_2.jpg

Dag 1: Dinsdag 23 april 2019
Dag 2: Dinsdag 30 april 2019
Inloop: vanaf 18.30 uur
Event: 19.00 - 22.00 uur
Plek: Idéfix Amsterdam
Prijs: commitment-bijdrage van € 20 (vooraf)*
na afloop een zelfgekozen aanvullend bedrag
(vrij entree voor Fixers**)

Mundo1.jpg

Over het ontstaat van dit event
Dromen worden vaak weggejaagd door het idee dat je hart volgen duur is — of überhaupt niet mogelijk. Maar met de juiste houding is er altijd een weg. Deze tweedelige workshop is een speeltuin voor die houding.

Wat we tijdens deze avonden en in de ruimte ertussen níet gaan doen, is antwoorden vinden op de plek waar we problemen zien. Wat we wél gaan doen, is ’moeten' en ‘verdienen’ en ‘business modellen’ transformeren tot ideeën die zin geven in plaats van vreten.

Over de initiator: Mundo Resink
Mundo leefde, reisde en werkte in 2016 tien maanden zonder geld. Niet omdat hij vond dat het kan of moet, maar omdat hij wilde ontdekken wat geld nou is, écht. Hij schrijft en filmt, geeft workshops en lezingen, is beschikbaar als coach en wil een beweging aanwakkeren waarin jong en oud, ieder op z'n eigen beste manier, vorm geeft aan de wereld die in onze harten klopt.

Het volledige verhaal van Mundo lees je bij over/team.

 

Ervaringen

 

Ervaringen

Ik denk nu niet meer vanuit 'hoeveel geld heb ik', maar 'wat is belangrijk en wat resoneert' en laat dan gebeuren wat er moet gebeuren en ondanks dat ik minder geld heb dan ooit, voelt het alsof ik momenteel precies kan doen wat ik wil doen.’
- Wietske

‘Mundo heeft een talent om een vraag (die vaak geen vraag is, maar een hoop of een aantal losse woorden) te beantwoorden met een verhaal. Een verhaal dat in beginsel niet altijd direct lijkt aan te sluiten maar uiteindelijk toch altijd bij de kern uitkomt. Prachtig en wonderlijk tegelijk!’
- Marcia

‘De vragen van Mundo en de reacties van de groep gaven me kracht en bemoediging om door te gaan met waar ik mee bezig ben. Ik vond het ook inspirerend om de verhalen van de anderen te horen.’
- Cathelijne  

 
Creatief met Geld2.jpg

Kaartjes

Los kaartje: commitment-bijdrage van € 20
Fixer member:
vrij toegang**


*
De prijs voor deze eventserie is tweeledig. Naast de commitment-bijdrage kies je na afloop van de tweede avond een bedrag dat voor jou kloppend voelt.

**Als Fixer Member maak je deel uit van onze Community en ontvang je vrij toegang op alle reguliere events.

Earlier Event: April 17
Verhalenavond
Later Event: May 1
Verbeeldingsavond