Back to All Events

Creatief met Geld

< terug naar Events

CREATIEF MET GELD

Dinsdag 22 januari 2019
18.30 - 22.00 uur
Idéfix, Bloemgracht 99

Creatief met Geld

Hoe kun je doen wat jou ten diepste vervult en daarmee in je levensonderhoud voorzien? Hoe laat je je wensen in vervulling gaan als je geen geld hebt voor die vervulling?

Dromen worden vaak weggejaagd door de gedachte dat je hart volgen duur is. Maar met de juiste houding is er altijd een weg.

Deze avond is een speeltuin voor die houding. Een samenkomen waarin 'moeten' en ‘verdienen’ en ‘business modellen’ mogen transformeren tot ideeën die zin geven in plaats van vreten. Zodat jij je verlangens met hernieuwde energie, inspiratie en kriebels kunt vrijlaten.

Reserveer je plek of lees hieronder meer.

Je bent welkom als je:

 • trouw wilt blijven aan iets dat vanuit je tenen komt,

 • zicht wilt krijgen op mogelijkheden die je nu misschien niet ziet,

 • niet wilt wachten op de invoering van een onvoorwaardelijk basisinkomen om te gaan doen wat jou werkelijk beweegt,

 • behoefte hebt aan inspiratie, herkenning en steun voor je creërende weg,

 • benieuwd bent naar een speelse blik op geld en verdienen.

Wat we precies gaan doen kan ik van tevoren niet zeggen. Wat we in ieder geval níet gaan doen, is antwoorden vinden op de plek waar we problemen zien. Dus neem je vragen, verlangens of nieuwsgierigheid mee, stel jezelf open voor een creativiteit die er misschien allang is, en laten we verwonderd van onszelf en elkaar leren.

Deelnemen:

 • Dit wordt een intieme bijeenkomst met maximaal 12 deelnemers.

 • Aanmelden doe je via deze link (niet via Facebook of Meetup.com).

 • Ik hanteer een commitment-bijdrage van €10, vooraf te voldoen. Jouw gift, na afloop: €15, of meer of minder — wat voor jou het meest kloppend voelt.

 • Als je de commitment-bijdrage niet kunt betalen, neem dan contact met me op via mundo@astronautsonearth.org of 06-42929376. Waar een wens is, is een weg.

 • Voor Fixers geldt de vrije ledentoegang. Lees hier alles over het Fixer Membership.

 • Inloop 18:30, start 19:00, afronding 22:00 uur.

 • Thee en water staan klaar; ander lekkers kun je aan de bar bestellen.


Over Mundo

Mundo.jpg

In 2016 leefde, reisde en werkte ik tien maanden zonder geld. Een experiment binnen een grotere zoektocht naar vrijheid die mijn leven zou transformeren.

Het is mijn wens en werk om een beweging aan te wakkeren waarin jong en oud, ieder op z'n eigen beste manier, vorm geeft aan de wereld die in ons hart klopt.

Ik doe dit met mijn boek Geld Gaat Nooit Over Geld, tijdens bijeenkomsten en sessies, en door heel vaak te vallen en op te staan. Meer info en inspiratie vind je op onze team-pagina en op AstronautsOnEarth.org.

‘Voor iedereen die zich weleens afvraagt waarom hij/zij zijn/haar keuzes laat afhangen van geld: Mundo kan je haarfijn uitleggen wat geld is en hoe zijn relatie met geld in de afgelopen jaren is veranderd. Ik wil niet teveel verklappen, maar het is fascinerend, mindblowing en verademend om naar hem te luisteren.’
— Essa Bloemers

‘Mundo nam mij mee naar de grenzen van mijn comfort er net daarbuiten. Dat was een verrijking. Dank!’
— Wicher Schols

‘Nee, hij had niet alle antwoorden, maar deelde wel zijn ervaringen met me die hem geholpen hadden om hem een vrijer mens te maken. Dit heeft in de loop van 2017 zo ongelooflijk veel verschil gemaakt in mijn leven… En ja, ik ervaar nog steeds verkrampingen hier en daar rondom het begrip geld. Ik blijf leren met vallen en opstaan. Maar het zijn niet meer dan echo’s van de pijn die ik begin dit jaar ervoer.’
— Klazien Schaap

‘In de twee jaar dat ik Mundo nu ken, inspireert hij mij enorm met zijn reis om te leven vanuit vrijheid en verbinding. In de maanden dat hij zonder geld leefde en ook nu hij weer mét geld leeft, rammelt hij zacht en soms hard aan de fundamenten van de financiële systemen. Stelt vragen, met name aan zichzelf. Springt in het diepe en is enorm eerlijk over wat hij daar tegenkomt. Hij houdt een liefdevolle spiegel voor. En hij is een geweldige verhalenverteller.’
— Ymkje van der Haar

Earlier Event: January 18
WeWorldwide Diner
Later Event: January 25
Dreamtime