Back to All Events

WeWorldwide Diner

< terug naar Events

WeWorldwide Diner

Vrijdag 18 januari 2018
18.30 - 22.00 uur
Idéfix, Bloemgracht 99

hand stad.jpg

In een wereld gedicteerd door ‘meer voor jou is minder voor mij’ verbergen we onze ware aard. In deze wereld handelen we ten koste van anderen en van de aarde, en vroeg of laat ten koste van onszelf.

In een wereld geleid door de intelligentie van het hart, voelen we ons geroepen om onszelf en elkaar te zien in onze ware essentie, onze diepste gaven en talenten. In deze wereld handelen we vanuit een bron die geen ander kent, omdat die bron herkent dat wij samen één geheel vormen.

Deze tweede wereld wordt wat mij betreft werkelijkheid zodra we haar toelaten. Met dit diner wil ik deze wereld vieren en versterken.

Het idee: bijzondere verbindingen mogelijk maken, zielen plus magen voeden, en steun verzamelen voor een project waar mijn hart naar uitgaat: WeWorldwide.

Het recept: twaalf mensen, tintelende smaakpapillen, harten die vrijuit mogen spreken en een onverwachte ontmoeting met wat ons werkelijk beweegt.

Deelnemen aan dit diner doe je op uitnodiging of door contact op te nemen met Mundo. Praktische info vind je onderaan deze pagina.

Over WeWorldwide en het ontstaan van dit diner

Als we het nieuws van alledag mogen geloven, is de wereld vooral bezig met naar de klote gaan. Maar wie door de negatieve berichtgeving heen kijkt, kan ook iets anders ontwaren. Een groeiende wereldwijde beweging van mensen die bouwen aan een wereld gevormd door de intelligentie van het hart, waarin we werkelijk Samen Leven.

De mensen en initiatieven achter deze beweging zijn niet ver weg en uit elkaar; ze zijn talrijk en heel dichtbij. Maar velen van hen handelen in hun uppie, weten niet van elkaars bestaan en kunnen elkaar daardoor niet versterken. Wij zien dit als een gemiste kans én als een prachtige mogelijkheid.

Met WeWorldwide willen we zichtbaar maken — en versterken — wat er wereldwijd al aan goeds gebeurt.

En aanwakkeren wat wérkelijk in ons leeft.

Voor mij is dit diner een uitdrukking van waar WeWorldwide over gaat. Meer daarover zal ik aan het eind van de avond kort vertellen; als je wilt kun je nu alvast het WeWorldwide Care Plan downloaden door op deze link te klikken.

Over initiator Mundo

Het is mijn wens en werk om een beweging aan te wakkeren waarin jong en oud, ieder op z'n eigen beste manier, vorm geeft aan de wereld die in ons hart klopt.

Hoe ik dit vallend en opstaand doe, vind je op onze team-pagina en op AstronautsOnEarth.org.

Mundo.jpg

Praktisch:

  • Dit wordt een intiem diner met 12 lokale, internationale, vrouwelijke en mannelijke harten die elkaar nog niet of nauwelijks kennen.

  • Voor de ingrediënten vraag ik €12, vooraf over te maken; aan het eind van de avond zal ik je vragen om een gift vanuit je hart, voor de ontwikkeling van WeWorldwide. Meer hierover vertel ik op de avond zelf, en kun je alvast lezen in het WeWorldwide Care Plan (PDF).

  • Als je er deze of een volgende keer bij wilt zijn, hoor ik je graag via mundo@astronautsonearth.org of 06-42929376.

  • Overmaken van je ingrediënten-bijdrage doe je naar NL90ASNB0708835481 t.n.v. Mundo Resink, o.v.v. ‘ingrediënten-diner’.

  • Ik wil graag dat iedereen kan aansluiten, dus ik kook deze avond veganistisch en biologisch, en ik kan met een hoop rekening houden. Voel je vrij om je wensen door te geven.

  • Dit diner maakt geen deel uit van het Fixers-lidmaatschap.

Earlier Event: January 12
24 Uurs Retraite
Later Event: January 22
Creatief met Geld