Back to All Events

24 Uurs Retraite


< terug naar Events

24 Uurs Retraite

Zaterdag 12 januari - Zondag 13 januari 2019
19.00 - 19.00 uur (24 uur)
Idéfix, Bloemgracht 99

berg nacht.png

Wat gebeurt er wanneer je vierentwintig uur doorbrengt met een handvol onbekenden? Deze nacht transformeert onze plek op Bloemgracht 99 tot een cocon, midden in de stad.

Vierentwintig uur zijn zo voorbij. Maar als je al die uren van een etmaal bewust op één plek met een aantal onbekenden besteedt, is dat volledig anders. De tijd rekt zich uit; in deze oase midden in Amsterdam ontstaat er ademruimte en speelruimte. Hier kun je jezelf door de ogen van anderen opnieuw leren kennen.

Op zaterdag zetten wij om zeven uur ’s avonds de deur open en kun je aanschuiven aan het diner. De dag erna verlaat je om dezelfde tijd weer de plek. Het enige dat je nodig hebt is een tas met een matje, slaapzak en pyjama. De precieze invulling? Die houden we geheim.

We nodigen je van harte uit voor een bijzonder experiment op een magische plek.


De groep blijft klein dus er is beperkt plek. We werken voor dit event met een commitment-bijdrage van €60 (voor Fixers* is dit €45). Achteraf bepaal je welke aanvulling je daarop wilt en kunt geven. We geven je graag een richtbedrag van €60; aan jou of dit het wordt, of meer of minder.

*Lees
hier alles over het Fixer Membership

Earlier Event: January 8
Vrij met Geld
Later Event: January 18
WeWorldwide Diner