Back to All Events

de Geen Idee-Tafel

< terug naar Events

de Geen Idee-Tafel

Maandag 10 december 2018
19.00 - 21.30 uur
Idéfix, Bloemgracht 99

steiger kopie.jpg

Wat doe je als je richting kwijt bent? Als je niet meer voor je ziet welke rol of omgeving bij jou past? Als je eigenlijk even geen idee hebt? Vaak draaien we zelf in rondjes als we nadenken over onze toekomst en zijn de mensen die we al goed kennen, hoe goed bedoeld ook, niet de beste raadgevers.

Aan de Geen Idee-Tafel ontdek jij de eerste contouren van jouw 'idée fixe’; het slapende verlangen of idee dat bij jou hoort. Zo wordt gaandeweg tastbaar in welke (werk)omgeving en rol jij tot leven komt. De frisse blikken van de anderen helpen met wat je voor je ziet concreet te maken.
Aan het eind van de avond loop je naar buiten met een idee dat in beweging kan komen.


Regulier: € 40
Fixers: vrij toegang

Lees hier alles over het Fixer Membership

Earlier Event: December 9
Maakbaarheidsgedachtes
Later Event: December 11
2019 gaat niet over geld