Back to All Events

WeWorldwide Diner

< terug naar Events

WeWorldwide Diner

Vrijdag 7 december 2018
18.30 - 22.00 uur
Idéfix, Bloemgracht 99

hand stad.jpg

In een wereld gedicteerd door ‘meer voor jou is minder voor mij’, verbergen we onze ware aard, gelovend dat dit de enige manier is om vooruit te komen of niet gekwetst te worden. In zo’n wereld handelen we ten koste van anderen en van de aarde, en vroeg of laat ten koste van onszelf.

In een wereld geleid door de intelligentie van het hart, voelen we ons geroepen om onszelf en elkaar te zien in onze ware essentie, onze diepste gaven en talenten. In deze wereld handelen we vanuit een bron die geen ander kent, die herkent dat wij één zijn, al is het alleen maar omdat wij deze ene Aarde bewonen, en het deze ene Aarde is waar we samen op reizen — dus we er net zo goed één van kunnen maken waar we het liefste op leven.

Deze wereld waar we het liefste in leven, wordt wat mij betreft werkelijkheid zodra we haar toelaten. En met dit diner wil ik deze wereld vieren en versterken.

Het idee: bijzondere verbindingen mogelijk maken, zielen plus magen voeden, en steun verzamelen voor een project waar mijn hart naar uitgaat: WeWorldwide.

Het recept: twaalf mensen, tintelende smaakpapillen, harten die vrijuit mogen spreken en een onverwachte ontmoeting met wat ons werkelijk beweegt.

Over WeWorldwide

Als we het nieuws van alledag mogen geloven, is de wereld vooral bezig met naar de klote gaan. Maar wie door de negatieve berichtgeving heen kijkt, kan ook iets anders ontwaren. Een groeiende wereldwijde beweging van mensen die bouwen aan een wereld gevormd door de intelligentie van het hart, waarin we werkelijk Samen Leven.

De mensen en initiatieven achter deze beweging zijn niet ver weg en uit elkaar; ze zijn talrijk en heel dichtbij. Maar velen van hen handelen in hun uppie, weten niet van elkaars bestaan en kunnen elkaar daardoor niet versterken. Wij zien dit als een gemiste kans én als een prachtige mogelijkheid.

Met WeWorldwide willen we zichtbaar maken — en versterken — wat er wereldwijd al aan goeds gebeurt.

En wat wérkelijk in ons leeft.

Hoe we dit doen en wie wij zijn? Daar zal ik aan het eind van deze avond kort over vertellen; als je wilt kun je nu alvast het WeWorldwide Care Plan downloaden door op deze link te klikken.

Mundo.jpg

Over Mundo

Het is mijn wens en werk om een beweging aan te wakkeren waarin jong en oud, ieder op z'n eigen beste manier, vorm geeft aan de wereld die in ons hart klopt.

Ik doe dit met mijn boek Geld Gaat Nooit Over Geld, met avonturen en bijeenkomsten, met filmpjes en podcasts en met vallen en opstaan. Meer info en inspiratie vind je op onze team-pagina en op AstronautsOnEarth.org.

Over dit diner:

  • Dit wordt een intiem diner met 12 lokale, internationale, vrouwelijke en mannelijke harten die elkaar nog niet of nauwelijks kennen.

  • Voor de ingrediënten vraag ik €12, vooraf over te maken; aan het eind van de avond zal ik je vragen om een gift vanuit je hart, voor de ontwikkeling van WeWorldwide. Meer hierover vertel ik op de avond zelf, en kun je alvast lezen in het WeWorldwide Care Plan (PDF).

  • Je kunt op uitnodiging deelnemen of door contact met mij op te nemen. Als je er deze of een volgende keer bij wilt zijn, hoor ik je graag via mundo@astronautsonearth.org of 06-42929376.


Praktisch:

  • Inloop 18:30, start 19:00, afronding 22:00 uur.

  • Overmaken van je ingrediënten-bijdrage doe je naar NL90ASNB0708835481 t.n.v. Mundo Resink, o.v.v. ‘ingrediënten-diner’.

  • Ik wil graag dat iedereen kan aansluiten, dus ik kook deze avond veganistisch en biologisch, en ik kan met een hoop rekening houden. Voel je vrij om je wensen door te geven.

Earlier Event: December 4
Verbeeldingsavond
Later Event: December 9
Maakbaarheidsgedachtes