Back to All Events

W O R K S H O P Unleash Your Creativity Through Abstract Art

< terug naar Agenda

Unleash Your Creativity Through Abstract Art

Zaterdag 15 september 2018
10.00 - 17.00 uur
Idéfix, Bloemgracht 99

Jorinde .jpg

Ben je een creatief persoon of verlang je meer in contact te komen met je eigen creativiteit? Voel je kriebels je creatieve reis te beginnen, maar weet niet waar, of hoe je moet beginnen? Als je klaar bent om meer in contact te komen met je ware zelf, en om dat te vertalen in je kunst en in je leven. Of als je kunst wilt creëren op een manier die dicht bij jou staat en je ziel tot uitdrukking brengt is deze workshop voor jou.

OVER DE WORKSHOP
Deze dag blazen we jouw kunstpraktijk nieuw leven in. Voeg je meer diepte, expansie, energie en leven aan je kunst toe. We zetten de eerste stappen in een creatieve oefening om je meer vrij te laten voelen.

INVESTERING
Inclusief drankjes, lunch en materiaal
Regulier: € 125
Fixers: € 85


DEZE ERVARING IS VOOR JOU ALS

  • Je verlangt naar je eigen creativiteit.

  • Je voelt kriebels je creatieve reis te beginnen, maar weet niet waar, of hoe je moet beginnen.

  • Je wilt je eigen creativiteit ontdekken

  • Je voelt je uitgeblust en wilt nieuwe energie voelen stromen.

  • Je wilt nieuwe delen van jezelf ontdekken.

  • Je wilt uit je veilige zone stappen.

  • Je hebt het gevoel dat het te laat is om nieuwe stap te maken (het is nooit te laat om naar je eigen creativiteit te bewegen!)


OVER JORINDE
Jorinde is een beeldend kunstenaar en consultant, gevestigd in Berlijn. In 2016 verliet ze haar baan als mede-oprichter van het trainingsbureau 'De Upstarter' om een nieuw pad te volgen en meer ruimte te maken voor haar eigen creativiteit en een carrière als kunstenares na te streven. Sinds een jaar heeft ze zich volledig gestort op het creëren van intuïtieve en abstracte kunst. Ze gelooft dat creativiteit en kunst de kracht hebben om ons te ontwaken, te helen en te transformeren. Het kan dienen als een zachte push terug in de juiste richting, van vrijheid, intuïtie, moed en vertrouwen.

Earlier Event: September 14
12 Nights of Storytelling
Later Event: September 25
Familieopstellingen op Zolder