Back to All Events

Let's Talk About: Liefde voor je Lijf

< terug naar Agenda

Let's Talk About: Liefde voor je Lijf

Zaterdag 21 juli 2018
10.00 - 13.00 uur
Idéfix, Bloemgracht 99

Onbekend - Liefde voor je Lijf juli.jpg

Ons lijf is waanzinnig, mooi, belangrijk, maar kan ons ook in de weg zitten. Hoe is jouw relatie met je lichaam? Let's Talk About maakt ruimte voor jou om dit te onderzoeken. 

Je staat stil bij hoe jij nu in je vel zit en met welke ogen je naar jezelf kijkt. Je hoort hoe dit is voor anderen en doet daardoor nieuwe inzichten op. Bovenal zet je deze ochtend stappen naar een relatie met je lijf zoals jij dat wilt.
 

GOED ZOALS JE BENT?

We hebben de neiging streng te zijn voor onszelf en ons lijf. In een tijd waarin bijna alles maakbaar is, ‘moeten’ we gezond zijn, fit en mooi. We worden aangemoedigd te denken dat het altijd beter kan of anders moet. Maar wat nou als je zou leven vanuit een ‘goed zijn zoals je bent’? Als je geen geliefde nodig hebt die zegt “I like you just the way you are” omdat je het tegen jezelf zegt? Ik weet dat het kan. En daarom organiseer ik Let’s Talk About. Zodat jij stappen kan zetten in die richting.

 

WAT IS HET?

Bij Let's Talk About gaan we in gesprek met elkaar en onszelf. Deze ochtend vind je herkenning, opluchting, en inspiratie. Je staat stil bij jezelf en maakt contact met jouw liefdevolle stem. Want pas als je je bewust bent van wat er gebeurt in jezelf heb je ruimte om te kiezen wat je daar mee gaat doen. Gun jezelf die aandacht tijdens Let’s Talk About. 

“Op een fijne manier heb ik inzichten opgedaan over mijzelf. De groep werd op een warme manier begeleid met veel aandacht voor 'ok zijn zoals je bent'” – Ottoline (29)

“Ik vond het een heerlijk check-in moment met mezelf, plus een inspirerend samenzijn met nieuwe mensen.” – Awura (30)

“Leerzaam en verhelderend om te horen hoe anderen omgaan met zaken die in je hoofd zitten. Josephine weet dit heel mooi te begeleiden. Dankbaar om hiermee te werken aan mijn eigen proces!” – Phebe 30

 

PROGRAMMA

09:45 Inloop met de lekkerste cappuccino of verse thee

10:00 Start
Check-in – Samen zetten we de veiligheid en verbondenheid neer die essentieel is om te delen met elkaar. 

Lijfmeditatie – Hoe voelt jouw lichaam aan vandaag?

Waar sta je? – Op creatieve manier krijg jij duidelijkheid over waar jij staat in relatie tot jouw lijf. 

De Kracht van Delen - Dankzij een unieke gespreksvorm gaat deze ochtend over de thema's die jij wilt inbrengen. Ervaar wat het doet om woorden te geven aan wat je denkt & voelt en om de verhalen van anderen te horen. 

Gratitude – We handelen vaak van uit ons hoofd, en vergeten stil te staan bij ons hart.Vandaag is anders. Ik begeleid je om te voelen en uit te spreken waarom jij je lichaam en dus jezelf waardeert.

12:30 Afsluiting
Check- out - Hierin maken we de ochtend rond en staan we stil bij wat er in jou is wakker gemaakt.
 

OVER JOSEPHINE

Ruimte creëren voor mensen om zichzelf te zijn en een proces bieden waarin ze verbinding maken met zichzelf en elkaar. Dat vind ik het mooiste om te doen.
Ik heb een flinke reis afgelegd met mijn lijf en zelfbeeld, waarbij ik onder andere in therape ben gegaan voor een eetprobleem. De afgelopen jaren hebben in het teken gestaan van een positieve kentering in de relatie met mijn lichaam. Dat was hard werken, maar elke zweetdruppel en traan waard. Toen ik mijn verhaal openlijk ging delen realiseerde ik me hoeveel dit mij en anderen bracht. Dankzij de ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, en door de behoefte die ik om me heen zie besloot ik om een tijd en plek te creëren om over deze belangrijke en persoonlijke onderwerpen te praten. Want pas als je je bewust bent van wat er gebeurt in jezelf heb je ruimte om te kiezen hoe je daar mee omgaat. Lees meer over mijn verhaal op mijn website www.seenbyphine.nl.


Regulier: € 30
Fixers: € 25

Earlier Event: July 4
Verbeeldingsavond
Later Event: August 5
Fixers Brunch