Back to All Events

Let's Talk About: Zelfliefde

< terug naar Agenda

Let's Talk About: Zelfliefde

Zaterdag 16 juni 2018
10.00 - 13.00 uur
Idéfix, Bloemgracht 99

franciscapageo_00022brr kopie.jpg

Liefde. Houd jij wat over voor jezelf? 

De innerlijke criticus, de perfectionist, de twijfelaar, al die stemmen in jou worden zachter met zelfliefde. En de zorgeloze genieter kan juist beter gehoord worden.

Liefde is de basis waarvan uit jij kunt zorgen voor jezelf (en de ander). Zelfliefde kun je aanboren met aandacht en oefening. Gun jezelf die aandacht tijdens Let’s Talk About. 

Over Let's Talk About:
“Een open en ongedwongen setting waar ruimte ontstaat om te delen” (Kim, 29)

“Ik vind de workshop uitblinken in creativiteit om op een onderwerp in te gaan.” (Ayla, 32)

“Leerzaam en verhelderend om te horen hoe anderen omgaan met zaken die in je hoofd zitten. Josephine weet dit heel mooi te begeleiden. Dankbaar om hiermee te werken aan mijn eigen proces!” (Phebe, 30)

Bij Let's Talk About gaan we in gesprek met elkaar en onszelf. Deze ochtend vind je herkenning, opluchting, inspiratie en reflectie. Je staat stil bij jezelf en maakt contact met jouw liefdevolle stem. 

Er komen verschillende vormen van reflectie en verbinding aan bod, zoals korte meditatie, groepsgesprek waarin we ervaringen en inzichten met elkaar delen en individuele oefeningen waarin je de aandacht inwaarts brengt. 

Er is veel aandacht voor een warme en veilige sfeer tijdens deze ochtend. Binnen deze kaders mag alles en hoeft niets.

Over de Josephine, iniator van Lets Talk About:
Ik ontwerp processen om kwetsbare, persoonlijke onderwerpen bespreekbaar te maken om zo bewustzijn te creëren over hoe we met onszelf communiceren. Het lucht op om te delen, herkenning te vinden in anderen en hardop te zeggen wat je voelt. En het schept ruimte om dingen in een nieuw perspectief te zien en te kiezen hoe jij erop reageert. 

In mijn sessies breng ik een combinatie van verschillende technieken samen, van Art of Hosting tot Genuine Contact. Alle oefeningen zijn er op gericht oprecht contact te maken met jezelf en de ander en op een open manier de ruimte te creëren voor zelf-onderzoek.


Regulier: € 30
Fixers: € 27,50

Earlier Event: June 14
Bodyminded
Later Event: June 19
de Geen Idee-Tafel