events die kietelen 

Filter events:
Alle
Ontdekken
Delen
Waarmaken

Onze events maken je wakker. Ze brengen altijd iets nieuws; of ze nu doorleefd zijn, of gloednieuw. Onze community Fixers brengen hier naar binnen wat zij het liefste doen en waar de inspiratie bruist. Ze zorgen voor versnelling of vertraging, spreken het hoofd of juist het lijf aan, de dromer of juist de realist.

Iedere maand kun je starten met het 90 Dagen Programma, waarin je een flinke sprong maakt in de realisatie van jouw idee. 

Inspiratie? Zelf een event bij Idéfix houden, klein of groot?
We denken graag met je mee; neem contact met ons op.

 

ONTDEKKEN

verken je verlangen

Filter events:
Alle
Ontdekken
Delen
Waarmaken

Er zijn momenten in het leven waarop je verlangt naar een helder idee van waar je naartoe wilt. Welke rol wil jij innemen en op welke plek? Als je innerlijke geweten je toefluistert dat je niet op je plek bent is het tijd om ruimte te maken voor wat eerder nog niet mogelijk leek. Inspiratie zit in alles; door wakker te zijn en een gevoeligheid te ontwikkelen voor wat voor jou klopt, wordt zichtbaar wat jij tot uitdrukking wil brengen in de buitenwereld.

 

VERBINDEN

durf te delen

Filter events:
Alle
Ontdekken
Verbinden
Waarmaken

Door je wens kenbaar te maken word je zelf vollediger zichtbaar. Deze beweging van binnen naar buiten is een van de meest kwetsbare in het proces, maar tegelijkertijd de meest noodzakelijke. Als je deze stap wil vermijden of uitstellen mis je een grote kans, namelijk om je idee in verbinding met anderen te (laten) verrijken, tastbaarder te maken en nieuwe mogelijkheden te herkennen. Alleen de beweging van binnen naar buiten maakt je idee levensvatbaar.

 

WAARMAKEN

vind je ritme

Filter events:
Alle
Ontdekken
Verbinden
Waarmaken

In het realiseren van je idee zijn er veel dingen die je ritme kunnen verstoren en die je moet overwinnen. Hoe doe je dat? Hoe ga je om met tegenslagen en hoe blijf je onderweg trouw aan jezelf? Soms vraagt het om je grenzen te verleggen en soms juist om grenzen te stellen. Vind jouw ritme en het vertrouwen om te kunnen blijven waarmaken.