Fixers-community

Het gezegde gaat dat er een heel dorp nodig is voor de opvoeding van een kind. Wij geloven dat dit ook opgaat voor ideeën en initiatieven. Welkom bij de Fixers: een community van waarmakers die vallen, opstaan, stilstaan en gaan.

Hoe zou het zijn om een groep om je heen te hebben met wie je samen wijzer wordt? Wij zien kracht in een diverse verzameling disciplines, ideeën en fases die regelmatig bij elkaar komt. In deze bundeling maakt het niet uit wie je bent. Wat telt is dat we delen waar we op dit moment staan, onze eigen unieke ervaring inbrengen, ruimte geven aan het onverwachte. Om onszelf en elkaar inspiratie, vertrouwen en brandstof te geven. Om niet blind te worden voor het doel, maar om succes te vinden op de weg.

Op deze pagina lees meer over deelname, onze Werkplaats en de verschillende memberships.
 

 
verhalenavond0318-44.jpg
verhalenavond0318-1 kopie.jpg
 

DEelname

Als Fixer start je met een Verbeeldingsavond. Op die avond krijg je zicht op de toekomst van jezelf qua werk. Een helder anker dat je richting kan geven. Vervolgens krijg je een Verbindingsgesprek met één van de katalysators uit het team: zij leggen interessante links voor je binnen de community op basis van wat je voor je ziet en maken je wegwijs.

Maandelijkse Fixers Events
Tijdens de Fixers Brunch zetten we niet alleen de tanden in een lekker croissantje, maar vooral ook in elkaars proces. We nemen onder de loep waar je zelf even niet uitkomt, op het vlak van jouw idee, initiatief of je werk. Onder begeleiding van Anne en met verschillende vormen in de groep krijg je inzichten die je zonder elkaar niet zo makkelijk krijgt. Zo pik je deze zondag golf van beweging weer op die stroomt tussen visie en realisatie.

 

Korting op alle Programma’s en Events
Voor al onze programma’s en events geldt een aparte Fixer-prijs. Zo kun je volop proeven aan al het moois op de agenda.

De Fixers Drinks
Een open ruimte voor (nieuwe) ontmoetingen en uitwisseling. Laat je verrassen door wie je eerder nog niet kende.

Online Platform
Per 1 juni lanceren we een online platform, waar iedere Fixer in zijn volledigheid zichtbaar kan worden. Hier kun je plaatsen wat je doet, wat je voor je ziet, waar je graag helpt en wat je nodig hebt - je legt een link met anderen. Dit platform is een vindplaats; onze stek op de Bloemgracht blijft de werkelijke ontmoetingsplaats.

 

Werkplaats

In de Werkplaats werken onze waarmakers; hier brengen zij hun ideeën op de grond. Allerhande initiators en ondernemende types, met tosti’s als brandstof. Werken zonder kantoor en koffie zonder filter.

In de lichte opkamer van Idéfix wordt verbeelding realiteit. Er wordt individueel gewerkt en samen. Af en toe slingert er een vraag door de ruimte; samen weet je meer dan alleen. In het souterrain van het pand kun je de volle aandacht geven aan een belangrijk gesprek – of iets anders dat volle focus vergt.

Benieuwd hoe de Werkplaats voor jou werkt? Kom langs voor een proefdag! Dit is gratis en vrijblijvend. 
 

De opkamer

De opkamer

Het souterrain

Het souterrain

Opkamer2.jpg
 
 

memberships

Kijk hieronder wat we te bieden hebben. Leuk wanneer we je mogen verwelkomen in onze community, met of zonder een plek in de Werkplaats. Eerst proeven? Kom naar de eerstvolgende Fixers Brunch of meld je aan voor een proefdag werken in de Werkplaats.

 
Community.jpg

Community

Membership
€ 30,- per maand

• Eenmalig vrij toegang tot Verbeeldingsavond;
• Verbindingsgesprek met één van de katalysators uit het team;
• Toegang tot Fixers Brunch: 1e zondag v.d. maand, 11.00 - 14.00u;
• Toegang tot Fixers Drinks: 3e donderdag v.d. maand, 18.00 - 19.30u;
• Eigen profiel op ons online platform;
• Fixers-korting op ieder Idéfix-event, programma’s en coaching Anne;
• Fixers-korting op huur van de ruimte voor eigen initiatief;
• Fixers-korting (€ 1,-) op alles uit de koffiebar.

Base.jpg

Base

Membership
€ 120,- per maand

• Een Community membership
2 dagen per week een plek in de Werkplaats: bepaal iedere week welke dagen je er wil werken
• Internet en printergebruik
• KVK-inschrijving & postadres

Honk.jpg

Honk

Membership
€ 220,- per maand

• Een Community membership
5 dagen per week een plek in de Werkplaats
• Internet en printergebruik
• KVK-inschrijving & postadres