90 dagen programma

Een kanteling van idee naar verwezenlijking. 

Handen uit de mouwen en timmeren aan je toekomst. In ons 90 Dagen Programma ervaar je de kracht van verbeelden, delen en waarmaken. Als deelnemer experimenteer je met je idee, deel je je voortgang met gelijken en overwin je beren op de weg. Samen maken we een reis die prikkelt, confronteert en opent.

Dit programma is het meest omvattende programma van Idéfix. Door in deze periode verschillende ervaringen op te doen met jouw idee, wordt het robuuster en word jij in je volledigheid zichtbaar. In 9 groepsavonden en 6 individuele sessies komt jouw idee gaandeweg uit je hoofd, in je handen en in beweging. Je bouwt aan het nieuwe en slaat de eerste palen.

 
Idefix-opening-11 kopie.jpg
Verhalenavond_MiekNiels.jpg
 


De vraag is niet óf je die wens gaat vervullen, maar hóe je dat gaat doen:

ONTDEKKEN - Verken je verlangen

Er zijn momenten in het leven waarop je verlangt naar een helder idee van waar je naartoe wilt. Welke rol wil jij innemen en op welke plek? Als je innerlijke geweten je toefluistert dat je niet op je plek bent is het tijd om ruimte te maken voor wat eerder nog niet mogelijk leek. Inspiratie zit in alles; door wakker te zijn en een gevoeligheid te ontwikkelen voor wat voor jou klopt, wordt zichtbaar wat jij tot uitdrukking wil brengen in de buitenwereld.

VERBINDEN – Durf te delen

Door je wens kenbaar te maken word je zelf vollediger zichtbaar. Deze beweging van binnen naar buiten is een van de meest kwetsbare in het proces, maar tegelijkertijd de meest noodzakelijke. Als je deze stap wil vermijden of uitstellen mis je een grote kans, namelijk om je idee in verbinding met anderen te (laten) verrijken, tastbaarder te maken en nieuwe mogelijkheden te herkennen. Alleen de beweging van binnen naar buiten maakt je idee levensvatbaar.

WAARMAKEN – Vind je ritme

In het realiseren van je idee zijn er veel dingen die je ritme kunnen verstoren en die je moet overwinnen. Hoe doe je dat? Hoe ga je om met tegenslagen en hoe blijf je onderweg trouw aan jezelf? Soms vraagt het om je grenzen te verleggen en soms juist om grenzen te stellen. Vind jouw ritme en het vertrouwen om te kunnen blijven waarmaken.

 
90dagen_opbouw2.png

Opbouw

Het 90 Dagen Programma is het groepsprogramma van Idéfix en een stevige stok achter de deur, waarin de eerste contouren van jouw idee zichtbaar worden en je een eerste versie de wereld in brengt.

1. Intake met koffie*: we maken kennis en je verheldert je vraag.
2. Verbeeldingsavond (3x): je verscherpt je idee en perspectief.
3. Verbindingsavond (3x): je vindt herkenning, deelt inzichten, netwerk en tips. Samen ben je zoveel meer dan alleen!
4. Verhalenavond (3x): je ervaart de kracht van verhalen en krijgt inspiratie. Aan het eind van de drie maanden vertel jij jouw verhaal.
5. Coachsessies (6x): individuele begeleiding op maat, om zicht te krijgen op je volgende stap in het waarmaken van jouw idee.

Locatie: Idéfix, Bloemgracht 99 Amsterdam
Investering: € 760,-
Fixers: € 660,-

* gratis en vrijblijvend

 
 
Idéfix blijkt geen machine voor succes. Geen machine waar mensen ingaan en bedrijfjes uitkomen. Dat was een opluchting. Het gaat meer over wat jou tegenhoudt om te doen wat je écht wilt
— Jona Dekker (Deelnemer 90 Dagen Programma)
Jona-Dekker_2.png