1 op 1 sessies

Slapende ideeën wakker maken; een proces van steeds helderder zien en gaan doen wat je het liefste doet. Soms kom je daarbij thema’s, vragen of patronen tegen op een onderlaag, die het geheel vastzetten. Dan is het tijd om eerst naar binnen te keren. Zo maak je de weg vrij.

 In onze 1 op 1-sessies begeleiden we dit proces. Onze stijlen verschillen; hieronder lees je hoe we werken.  

Anne4.jpg

Anne

Verbeelden | Heldere verlangens | Opstellingen | Wakker potentieel


Heldere verlangens en gaan doen waar je blij van wordt; daar begeleid ik bij. Geen strategie, geen persoonlijkheidstest, geen profiel met kleurtjes en abstracte termen. Maar precies jij. Afgepeld tot de kern, tot wat jij tot uitdrukking wil brengen in de buitenwereld. Ik help jou om hier de vinger op te leggen.

Mijn blik is systemisch en creatief. Hoe neem jij plek in? Hou je voor mogelijk wat je diep van binnen wilt? Ik loop niet om de brij heen, ga toe naar waar het raakt. Als oprichter van Idéfix leer ik al jaren over wat essentieel is voor groei en beweging, en ben vaak onder de indruk wat er ontstaat. Ik confronteer je met jouw échte verhaal en leg focus op jouw ont-wikkeling. Zo opent een nieuw veld van mogelijkheden.

Ervaringen:
"Warm, scherp, vragend & luisterend, beeldend, vol vertrouwen, geaard, met een speelse twist. Krachtige facilitator en coach. En met een bijzondere gave voor vertellen”.

"Doortastend, inspirerend, creatief, krachtig, beeldend, open, warm".

“Geen druk maar vrij denken en verwoorden haalde het unieke van mijn idee naar boven. Samen op weg zijn. Ik ben erg blij met deze stap en trots dat mijn idee geboren is!”


Klik hier voor een vrijblijvende belafspraak met Anne:

Eva2.jpg

eva

Veerkracht | Kleurrijk | Uit een groef | Hoofd, hart en handen


Waar zijn mensen toe in staat als ze hart, hoofd & handen combineren? Met mijn coaching begeleid ik mensen op weg naar een kleurrijk, authentiek en liefdevol leven. Van overleven naar leven vanuit creatie. Van zoekende, naar stevig op je plek.

Ik maak je bewust van wat je (nu) tegenkomt in je leven. Welke patronen in denken, voelen en gedrag werken wel en welke werken niet voor jou? Je komt in contact met jouw échte verhaal en essentie. Zo leer je je (opnieuw) duurzaam te verbinden met jezelf en met de mensen om jou heen.

Ik stem me op jou af en kijk vanaf daar welke vraag of werkvorm het meest geschikt is. Ik begeleid je met een systemische en open blik, ben scherp en doorgrondend precies waar het nodig is en bovenal warm, intuïtief en creatief.

Ervaringen:
“Haar nieuwsgierigheid en liefde voor het leven laat mensen en groepen afdalen tot een diepere laag van zichzelf.”

“Eva is een toegankelijke, doorgrondende coach. Ze biedt maatwerk en past haar sessies naadloos aan op jouw verhaal en vragen waardoor je snel tot de kern kunt komen en maximaal effect bereikt.”

“Zoveel nieuwe inzichten! Niet door haar opgelegd van buitenaf, maar doordat ze mij stimuleert op ontdekkingstocht te gaan: van binnenuit. Dat werkt!”

Klik hier voor een vrijblijvende belafspraak met Eva:

Maurice5_4.jpg

maurice

Vertragen | Versnellen | Open gespreksvorm | Onderzoeken


Je bewegen in een wereld waarin snelheid en efficiëntie steeds dominanter zijn is de uitdaging anno nu. De tijdsbeleving daarbij neigt naar gejaagdheid. Prikkels en afleidingen liggen constant op de loer. We staan daarbij voor de keuze om in de dominante versnelling te stappen die van zo dichtbij roept, of om ruimte te geven aan de tegenhanger van tijdsbeleving: vertraging.

En juist het ervaren van die vertraging is zo van belang. Want wat als je door alle snelheid steeds hetzelfde, gejaagde verhaal vertelt? Waar blijft dan de ruimte om te experimenteren, te creëren en andere versies met verhalen van jezelf neer te zetten?

Ik stap graag met je een open gespreksvorm in, waarin we in een krachtige dialoog onderzoeken waar jouw vertragende beweging zit. Zodat je snelle verhaal ontrafelt en andere verhalen van jezelf de ruimte krijgen om te groeien.

Ervaringen:
“Een vlaag van positiviteit en eerlijkheid. Weet mooie vragen te stellen en zijn manier van naar dingen kijken is erg tof om te ervaren.”

“Een begeleider met veel potentie, durft kwetsbaar te zijn, wat hem heel krachtig maakt. Iets ongelofelijk ontwapenends.”

Klik hier voor een vrijblijvende belafspraak met Maurice:

Miek2.jpg

miek

Helderheid | Aandacht | Toegankelijkheid | Verhalen en taal


Mijn naam is Miek Crouzen. Van huis uit ben ik psychologe, gespecialiseerd in persoonlijke ontwikkeling. De afgelopen jaren ontmoet ik steeds meer mensen die ‘wel eens met iemand zouden willen praten’. Hun knelpunten zijn volgens hen vaak niet ‘groot’ genoeg voor een bezoek een therapeut, maar ze willen wel écht meer helderheid en inzicht verkrijgen op bepaalde (soms terugkerende) thema’s.

In mijn coaching probeer ik juist díe doelgroep te helpen met het verhelderen van dat wat aandacht nodig heeft. Je bent welkom met allerhande praktische vragen (over werk, sollicitaties, keuzes, stressmanagement), maar ook abstractere thema’s (zoals familiebanden, liefdesrelaties, communicatie, conflict, patronen, zelfzorg, vriendschappen etc.). Vanwege mijn achtergrond als psychologe zijn ook de diepere onderwerpen dus zeer welkom. Zie het wellicht als een middenweg tussen een coach en psycholoog.

Ervaringen:
"Zoveel goede energie. Stralend, energiek, nieuwsgierig en oprecht. Door haar kreeg ik altijd echt zin om dingen concreet te maken en in gang te zetten.“

"Warm, open, liefdevol, stevig, helder, aanwezig, creëert ruimte, geeft vertrouwen. Goede coach, mooie combinatie van diepgang en actie. “

"Ik leerde mijn gedachten vanaf een afstandje te kunnen zien en Miek hielp me daarbij te durven blijven en een nieuw systeem te creëren. Het was een nieuw besef, een nieuw begin waar ik ongelofelijk dankbaar voor ben.”

Klik hier voor een vrijblijvende belafspraak met Miek:

‘A Balancing Act’ door Job Koelewijn.jpg

investering

Verandering vraagt om een flinke dosis lef. Wij helpen je graag op weg.

Onderstaande tarieven zijn per coachgesprek (75 minuten). Voor Fixers hanteren we een kortingstarief. Prijzen zijn exclusief BTW:

Prijs per gesprek: €75,-
Fixers: €60,-

Locatie: Idéfix, Bloemgracht 99 Amsterdam

 

Beeld: ‘A Balancing Act’ door Job Koelewijn